Brillantina, el musical de ‘Grease’

Per als que són joves ara i per als que ho van ser en els 70. Brillantina, el musical que recupera totes les cançons en castellà de la pel·lícula Grease, arriba al Palau de la Festa de Castelló hui, 28 de desembre. Un musical per a tots els públics, però sobretot una oportunitat per a compartir amb les generacions d’ara la música d’abans.

TIPUS D’ACTIVITAT: TEATRE MUSICAL
QUAN: DIMECRES, 28 DE DICIEMBRE. 19.30
ON: PALAU DE LA FESTA (CASTELLÓ)
EDAT: TOTS ELS PÚBLICS
PREU: 26,50€

Els actors canten, ballen i donen el do de pit junt amb un ballet per a donar vida a un concert de música dels anys 50 on el dinamisme, el colorit i la música contagien el públic i fa que l’espectador participe activament des del primer moment. Com ho van fer John Travolta i Olivia Newton-John donant vida a la història d’amor del rebel Danny Zuko i la innocent Sandy Olsson.

El secret de l’èxit d’aquest musical, que porta onze anys de gira, segons compten els organitzadors, resideix en la manera que està plantejat el concert, no hi ha pràcticament textos excepte algunes xicotetes intervencions ocurrents per part dels cantants amb el públic.

En l’obra, com en la pel·lícula, les cançons serveixen com a il·lustració a aqueixa història d’amor d’estiu entre dos adolescents en què música i ball s’alternen. L’actuació està qualificada per a tots els públics, però tingueu en compte que dura 100 minuts i que la música conductora de l’espectacle és el rock&roll dels 50. Brillantina pot ser una bona oportunitat perquè els teus fills coneguen part de la banda sonora de la teua adolescència.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!