Moda ètica i de disseny per a totes les edats

Encara que la tenda Kúbelik està situada en un dels molts carrerons que donen forma al casc antic de València, no és gens complicat donar amb ella. Únicament has de dirigir-te a la Llotja de la Seda i, dos carrers abans d’arribar a aquest històric edifici, girar a la dreta dues vegades i cercar un aparador amb bosses i sabates de disseny.

Quan la trobes, ningú haurà de guiar-te cap al seu interior. Ni tan sols et preocuparàs per comprovar que el nom de l’establiment coincidisca amb el del rètol de la porta. Entraràs sense pensar-lo. Perquè si bé és habitual descobrir una tenda amb roba i complements d’autor per a la dona, no ho és tant trobar un comerç amb calçat exclusiu per als homes i, menys encara, amb bodies, vestits, dessuadores i pantalons fashion per a xiquets.

I roba per als menuts de la casa hi ha molta i de molt bona qualitat. Els propietaris de Kúbelik s’han preocupat que totes les peces que descansen en els seus penjarobes i prestatges estiguen fabricades amb materials orgànics i que tinguen el bon gust i el respecte als creadors com distintiu. Perquè, segons ens expliquen i ens demostren amb la seua marca yló, disseny, sostenibilitat i ètica no són conceptes incompatibles en la moda. Una afirmació que queda clara només fer-li un cop d’ull a la seua tenda i que les marques infantils amb les quals conta –Ada Ada i New Generals, entre unes altres– defensen a la perfecció.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!