Tenir cura del medi ambient té premi: entra i descobreix als EcoPlanet

Els teus fills ja saben com estalviar aigua? Feu manualitats per reutilitzar objectes? Doncs esteu d’enhorabona. Ara, tenir cura del medi ambient a Castelló té premi gràcies als EcoPlanet, uns superherois que han aterrat a la ciutat per impedir que el Dr Destroy danye els seus recursos naturals. I per aconseguir-ho, RECIplanet, Energy, AQUAplanet i RECIplastic han convocat un concurs per escollir el millor projecte per promoure la sostenibilitat. Aquí tens totes les claus per poder ajudar els EcoPlanet en una missió que requereix de la col · laboració de tots, grans i menuts.

Qui pot participar?

Tots els xiquets i xiquetes de la ciutat de Castelló que estiguin cursant 4t, 5é i 6é curs de Primària, però sempre amb l’ajuda d’una persona major d’edat (pare, mare, professor, familiar, etc.), que és qui registra el projecte en la web dels Ecoplanet.

Com participar?

Desenvolupant un treball basat en els continguts apresos en l’assignatura de coneixement del medi i el material de suport que els EcoPlanet presenten al seu web. I podeu fer-ho en grups de fins a 4 components però sempre amb un adult que és qui registra al grup a la web, a la secció Registre, o de manera individual, també tutelat per un major que és qui registra al participant. Aquí tens alguns temes que us poden servir com ajuda: el cicle de l’aigua, estalvi d’energia, recollida residus, deixalleria, les 3R: Reduir, Reciclar i Reutilitzar,…

Què cal fer?

Molt fàcil. Tens tres modalitats per participar: la modalitat text, en la qual hauràs pujar una redacció o treball en word, power point o qualsevol altre editor de text; la modalitat audiovisual, que premiarà els millors vídeos i, finalment, la modalitat imatge, pujant un dibuix, un còmic, una foto, un mural, un collage, etc. Consulta tots els requisits per a les tres modalitats en les bases del concurs.

Fins quan pots pujar el teu projecte?

Fins al 15 de maig, així és que posa’t mans a l’obra i ajuda al teu fill a que compti què fa per millorar el medi ambient, o que faci un dibuix … O si ho prefereixes, que s’ajunti amb els seus amics del cole … una manera mé de divertir.

Quins són els premis?

Premi votació popular: uns auriculars SkullCandy per a cada membre del grup amb el projecte més votat a la web (podeu veure ja alguns treballs pujats a la galeria).

Premi RECIplanet: una Consola Nintendo 3DS per a cada membre del grup i un mini PC Portàtil per al professor de l’equip guanyador, si els nens són de la mateixa classe. Atorgat per l’Ajuntament de Castelló.

Premi AQUAplanet: un reproductor MP4 Apple ipod Nano de 8 GB per a cada membre del grup. Atorgat per Facsa.

Premi ReciPLASTIC: una consola PSP per a cada membre del grup. Atorgat per UBE.

Premi Energy: una consola Wii Party + Wii Sports per a cada membre del grup. Atorgat per BP.

Anima’t i participa, ajudar als EcoPlanet té premi. I el 25 de maig, els EcoPlanet t’esperen a la plaça Fadrell de 17.30 a 20.30 per celebrar amb ells una gran festa amb animació infantil, tallers tematitzats i en la qual s’anunciaran en directe els guanyadors.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Tenir cura del medi ambient té premi: entra i descobreix als EcoPlanet

  1. Pingback: Los EcoPlanets buscan los mejores proyectos sostenibles entre estudiantes de Primaria de Castellón | Espai Menut

  2. Pingback: Los EcoPlanets estrenan cómic y llaman a la participación en su concurso (con un montón de regalos) | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!