L’hora del conte en anglès: una de pirates en plena plaça

Kids&Us treu l’anglès al carrer. Una activitat lúdica, divertida i plena d’aventures per practicar anglès ¡a l’abordatge! Pirates és la proposta temàtica de contacontes i tallers al voltant del fascinant món dels pirates amb l’anglès com a llengua vehicular i en la qual també col · labora Abacus. La cita és aquest dissabte, 2 de juny, a partir de les 11.00 a la plaça Pont i Gol de Castelló (darrere del Bisbat).

L’activitat està pensada per a xiquets i xiquetes a partir de 2-3 anys i n’hi ha prou amb l’anglès que hagen escoltat a l’escola o en activitats extraescolars per passar una estona divertida. El contacontes (començarà a les 11.30 i dura mitja hora) “és molt interactiu, pensat perquè els més menuts participin i tindrem pirates voluntaris”, detalla Lucía, de Kids&Us.

El pirata Barba Negra o el pirata Mà Blava seran dos dels personatges que participaran en aquesta història. I tot acompanyat de cançons per captar l’atenció dels menuts que s’apropen en aquesta primera edició de la Story Time de Kids&Us i Abacus.

El programa continuarà amb els tallers de manualitats al voltant del món de pirates. Professores i monitors ajudaran els nens a elaborar els seus propis pegats, a tatuar-se com a bon pirata (amb típiques calcomanies), a fabricar-se un garfi amb paper d’alumini… “tot d’una manera senzilla i amb les indicacions en anglès perquè puguin seguir l’activitat i familiaritzar-se amb la llengua”, afegeix Lucía.

Kids&Us es caracteritza per oferir l’anglès a partir de quan el nadó ha complert 1 any “perquè l’aprenentatge sigui de la manera més natural possible. Aquí no traduïm res … els xiquets i xiquetes aprenen per associació igual que fan amb el castellà i amb els ‘listenings’ que es porten a casa “.

Ja sabeu, si voleu participar en l’hora del conte en anglès aquest dissabte teniu una cita i, de pas. coneixereu el fascinant món dels pirates.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!