La Rana Manca tanca el Garden Music Club amb la seua divertida fusió flamenca

Diversió i fusió flamenca amb un clar toc de carrer. Un bon pla per a gaudir amb els menuts de la música en directe, a plena llum del dia i a l’aire lliure. El Garden Music Club ofereix aquest diumenge 27 de maig a les 12.30 en el jardí del pati interior del Centre Cultural Les Aules l’últim concert del cicle aquesta primavera amb La Rana Manca. Una formació amb vuit músics que barregen joventut i experiència, amb moltes ganes de passar-ho i fer-lo passar bé xipollejant en el toll de les seues cançons.

Després d’haver programat a Trobadorets i No Soy Gente, el Garden Music Club, una iniciativa de UM! Proyectos Socioculturales que conta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, tanca aquest diumenge la seua setena edició amb l’objectiu de combinar música en directe amb carros de bebé i cullerots pul·lulant cada primavera. De fet, la col·laboració amb La Ludoneta ha suposat com novetat per a enguany la creació d’una zona de jocs per als més menuts amb l’objectiu d’estar tots més a gust.

La Rana Manca refrescarà el matí en Els Aules amb el seu particular barreja rítmica i estilística. Com músics no tenen res de mancs i a més saben perfectament com alçar i fer ballar al públicdesprés d’haver-se patejant un munt d’escenaris. Acabaràs donant palmells amb els teus fills, ja voràs. L’entrada, com en tot el cicle, és lliure.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!