Tallers, regals i sorpreses… suma’t a la festa dels EcoPlanet

Els EcoPlanet, els superherois que han impedit que la ciutat de Castelló caiga en mans del Dr Destroy, han preparat una megafesta a la plaça Fadrell aquest divendres, 25 de maig, a partir de les 17.30. Tallers interactius, premis, jocs i molt més per celebrar que Castelló és una ciutat una mica més neta gràcies a les més de 100 històries sostenibles que en format escrit, imatges o vídeo ens expliquen com estalviar energia i que han participat en un singular concurs, tal com us explicàvem ací a Espai Menut fa unes setmanes. I totes elaborades per alumnes de 4t, 5é i 6é de Primària. La cerimònia d’entrega de premis del concurs projectes sostenibles serà a les 18.00 per la qual cosa és important que tots els participants estiguen a eixa hora a la plaça perquè es comunicarà en directe la decisió del jurat. Sort a tots i totes!

ReciPlanet, Energy, AquaPlanet i ReciPlastic volen compartir amb tots vosaltres jocs perquè aprengueu a tenir cura del medi ambient d’una manera divertida. Tres hores en què podreu construir els vostres propis panells solars, demostreu quant sabeu sobre consum energètic o practicar una conducció eficient.

Ací teniu tots els tallers i activitats programats i no oblideu que també es lliuraran els ecopremios. Us ho perdreu?

Tallers

Molins de vent: aprendreu en què consisteix l’energia eòlica i podreu construir el vostre petit molí. Ja veureu, el vent és inesgotable.

Panell solar: sabeu com escalfar aigua a través d’energia solar? En aquest taller us ensenyaran a crear els vostres panells solars. Descobrireu com obtenir energia gairebé sense gastar recursos i en poques hores, només amb l’energia solar (calor), podran escalfar aigua útil per una infusió, per exemple.

Experimenta: taller interactiu per descobrir quant sabeu sobre consum sostenible. Trobareu un panell amb preguntes i respostes: si encerteu s’encendrà una bombeta de baix consum i si falleu, una de convencional.

Activitats

Mini-golf: haureu completar el recorregut (3 forats) amb el mínim de cops. Segons les puntuacions que obtingueu, sabreu si sou més o menys eficaços en la pròpia despesa d’energia.

Cotxes d’inèrcia: només podreu moure els cotxes fent-los rodar manualment. Amb el mínim esforç podreu desplaçar-se per un petit circuit.

Premis

I per als que hagueu participat en el concurs dels EcoPlanet (86 treballs a la modalitat escrita, 16 de la d’imatges i 9 a la de vídeos pujats a la galeria de la web), recordeu que en aquesta festa es donaran a conéixer els guanyadors (a les 18.00 i en directe) dels següents premis:

Premi votació popular: uns auriculars SkullCandy per a cada membre del grup amb el projecte més votat a la web (podeu veure ja alguns treballs pujats a la galeria).

Premi RECIplanet: una Consola Nintendo 3DS per a cada membre del grup i un mini PC Portàtil per al professor de l’equip guanyador, si els nens són de la mateixa classe. Atorgat per l’Ajuntament de Castelló.

Premi AQUAplanet: un reproductor MP4 Apple ipod Nano de 8 GB per a cada membre del grup. Atorgat per Facsa.

Premi ReciPLÀSTIC: una consola PSP per a cada membre del grup. Atorgat per UBE.

Premi Energy: una consola Wii Party + Wii Sports per a cada membre del grup. Atorgat per BP.

Dues de les imatges que participen en el concurs.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!