L’Alcora s’endinsa en 16 dies de festa per a no aturar-se

Si voleu conèixer les aventures del Capità Esparragow, veure una cursa d’autos bojos o submergir-vos en una festa infantil moooolt refrescant, teniu una cita a l’Alcora des d’aquest dissabte, 18 d’agost, amb les festes del Santíssim Crist del Calvari. Durant dues setmanes (la primera més cultural i esportiva i la segona, taurina), la capital de l’Alcalatén honra al seu patró amb una àmplia programació que comença amb la cinquena edició de Autos Locos com a protagonista, una estrafolària carrera que arrenca més d’una somriure a grans i menuts. I si als vostres fills i filles els agrades els vehicles curiosos, el diumenge està programada una exhibició de vehicles clàssics.

A més d’aquestes activitats, la companyia Monitors.es oferirà sis espectacles especialment pensats per a públic infantil els dies 21, 25, 29, 30, 31 d’agost i 1 de setembre. Els més petits també seran protagonistes de la Festa Parc Aquàtic de dimecres 22 d’agost, a la qual cal portar tovallola i banyador. Aquest dia també hi haurà tallers, manualitats, jocs tradicionals i zona Wii amb Alpe Animació.

Però hi ha més, com la Volta a Peu o el Pregó Infantil, així que us deixem a continuació les activitats infantils més destacades de les festes del Santímismo Crist del Calvari amb horaris, llocs i sinopsi d’alguns dels espectacles. I si voleu conèixer el programa complet, punxeu en aquest enllaç. I per als majors, enguany podreu gaudir de la primera ruta gastronòmica del cargol.

Dissabte, 18 d’agost

17.30 V AUTOS LOCOS L’ALCORA. Carrera. Recorregut: eixida del Calvari, meta a la plaça Sant Roc.

Diumenge, 19 d’agost

09.00 IX TROBADA DE VEHICLES CLÀSSICS A L’ALCALATÉN a la plaça d’Espanya. A les 10.30 volta turística per la vila i voltants. A partir de les 13.00, els vehicles quedaran exposats al pàrquing de la FONT NOVA.

Dimarts, 21 d’agost

11.00 II CONCURS DE GOSSOS AMB RAÇA I SENSE RAÇA. Exhibició de gossos de rescat a la Pista Jardí.

19.00 UNA FESTA MÀGICA, espectacle infantil a la Plaça la Sang a càrrec de la companyia Monitors.es.
Sinopsi: el mag Jorge Arnau aprofita el fet que se celebri una festa per explicar com es preparen les festes. I amb això, amb tots els elements de les festes, va realitzant diferents jocs de màgia.
Durada: 60 minuts

Dimecres, 22 d’agost

10.00 Concentració de xiquets i xiquetes l’Ajuntament, amb eixida fins a la Pista Jardí. Seran acompanyats pel grup de Dolçainers de l’Alcalatén i Tabaleters i Colla de Gegants i Cabuts de l’Alcora.

10.30 a la Pista Jardí, GRAN FESTA INFANTIL PARC AQUÀTIC. (Portar banyador i tovalla)

D’11.00 a 14.00 TALLERS de manualitats, jocs tradicionals. Carpa de caracterització, globoflèxia i Zona Wii amb Alpe Animació.

De 12.00 a 14.00 CONCURS DE DIBUIX.

Dijous, 23 d’agost

18.00 XXV VOLTA POPULAR A PEU categoria menors de 8 anys, patrocinada per Azuliber. Recorregut: Plaça d’Espanya, carrers Vall, Sant Vicent, José Gil del Castillo, Peiró, Ferrerets, Loreto i Plaça Espanya.

18.30 XXV VOLTA POPULAR A PEU categoria compresa entre 8 i 13 anys, patrocinada per Azuliber. Recorregut: Plaça d’Espanya, carrers Vall, Sant Vicent, José Gil del Castillo, Peiró, País València, Azulejera, Camí Sant Vicent, Ferrerets, Loreto i
Plaça Espanya.

divendres, 24 d’agost

9.30 A la carretera d’Onda (locales de la Caja Rural), l’Associació Cultural Rajola Slot l’Alcora, organitza el RAL·LISLOT. Fins a les 13.00 RAL·LI INFANTIL en parc tancat i eixida de l’etapa.

Dissabte, 25 d’agost

12.00 CERCAVILA a càrrec de la Colla de Dolçainers de la Vila i la Colla de Gegants i cabuts de l’Alcora.

19.00 CONTA CONTES INFANTILS a la plaça Sant Antoni (els Mosques) a càrrec de la companyia Monitors.es.
Sinopsi: des Caputxeta fins Patufet, passant pel gat amb botes. Convidem als més xicotets a descobrir el món dels contes d’una manera amena i divertida, gaudiran d’aventures, aprendran valors i potenciaran la seUa imaginació.
Durada: 60 minuts

Dilluns, 27 d’agost

21.00 En les Eres, concentració de DISFRESSES. A continuació desfilada de tots els participants cap a la Pista Jardí. Amenitzat per les Xarangues: La Feta Malbe, Els Watekeros, Curts do it, Batukada Show.

Dimecres, 29 d’agost

19.00 MAPEDS espectacle infantil a la Plaça la Sang amb la Monitors.es.

Dijous, 30 d’agost

19.00 PAYASADAS, espectacle infantil a la Plaça de la Sang amb Monitors.es.
Sinopsi: Tachín i Xinxeta es troben en un veritable problema, han perdut el seu esperit payasil, on estarà?, Com ho han perdut? Si vols saber-ho hauràs de veure l’espectacle.
Durada: 60 minuts

Divendres, 31 d’agost

19.00 CAPITÀ ESPARRAGOW, espectacle infantil per als més xicotets a la plaça de la Sang.
Sinopsi: teatret amb molt dinamisme en què xiquets i xiquets formen part de l’espectacle disfressant-se de pirates i ajudant el simpàtic corsari Esparragow a buscar el tresor perdut.
Durada: 90 minuts-120 minuts.

Dissabte, 1 de setembr

19.00 CIENTÍFICOS CHIFLADOS, espectacle infantil a la plaça de la Sang.
Sinopsi: una ‘discussió’ sobre la màgia i la ciència. Prepara’t per veure experiments sorprenents, aprèn a realitzar-los per sorprendre als teus amics i que pensen que ets un gran mag perquè només tu i els científics sabreu que en veritat això és ciència. ¿Guardes el secret?
Durada: 60-90 minuts

Diumenge, 2 de setembre

18.00 PREGÓ INFANTIL amb la xaranga Els Watekeros, cercavila de personatges a càrrec Monitors.es. Recorreguts: Les Eres, Constitució, plaça Espanya, Ferrerets, plaça La Salle, País València i Pista-Jardí, on finalitzarà amb espectacle musical i jocs per a tots els participants.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!