Cafeteria, llibreria, jogueteria i showroom? Sí, en My Little Republic

D’una cosa no hi ha dubte: a My Little Republic, el disseny importa. El notes res més traspassar la porta d’entrada i accedir a un espai diàfan on els grisos, negres i marrons de l’exterior queden enrere i els fúcsies, blancs i rosa pal adquireixen protagonisme en parets i mobiliari. Una decoració que ens remet a les cafeteries de París, amb les seues cadires i taules de ferro forjat a peu de carrer i els seus croissants acabats de fer, però que en tenen gust de les bakeries de Nova York i Londres, amb els seus pastissos artesanals, brownies, cup cakes, infusions i tes de les cinc.

També ho notes en les seues joguines, jocs didàctics i llibres infantils. Tots enfundats en caixes i cobertes d’impecable imatge i acurat contingut. Tots, amb etiquetes escrites en anglès, francès i alemany que ens parlen de països on la infància és un bé preuat i que ens descobreixen les inquietuds de les seues fundadores, dues mares d’origen castellonenc i d’esperit rodamón que van apostar per la creació d’un espai multidisciplinari en ple centre de València per a grans i menuts pogueren passar una bona estona.

I ho notes a la seua roba i complements d’autor, en els seus objectes decoratius i en els showrooms, festes d’aniversari i tallers d’art, gastronomia i llengües que organitzen, pràcticament, cada cap de setmana. Esdeveniments dels que periòdicament donen compte en la seva newsletter i en la seva Fan Page de Facebook i dels que es pot reservar plaça amb una simple trucada telefònica.

Però, compte, a My Little Republic l’amor pel disseny no és sinònim de superficialitat. Tant els productes que comercialitzen com les activitats i tallers que promouen tenen un objectiu: acompanyar els xiquets de 0 a 12 anys en el seu creixement i fer-ho amb un somriure a la boca. Això sí, com els petits de la casa, té el seu període de descans. En aquest cas, les tres primeres setmanes d’agost.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!