La Vall proposa un viatge teatral de ‘La conquista de América’ als ‘Supereccos’

La programació infantil es fa lloc a l’agenda de tardor de la Vall d’Uixó. El teatre pujarà el teló dos caps de setmana consecutius amb dues obres per a tots els públics. El primer dels espectacles programats aquest mes d’octubre arribarà el dissabte 20 de la mà de La Inestable Companyia de Titelles, obra inclosa dins de les festes patronals en honor a la Sagrada Família i el Santíssim Crist. I una setmana després, el diumenge 28 d’octubre, La Banda del Drac prendrà el relleu. Titelles en el primer, música i acció en el segon. En ambdós, diversió garantida.

La conquista de América

Dia: Dissabte 20 d’octubre
Hora: 11.00
Lloc: Teatre Municipal Carmen Tur
Companyia: La Inestable Companyia de Titelles
Edat: a partir de 3 anys
Durada: 60 minuts

Argument: La companyia de Xilxes presenta La conquista de América, una obra de titelles plena d’anècdotes divertides, però també plena del dramatisme que va suposar aquesta crida conquesta. La Inestable ens porta fins les estances de la reina on es decideix la destinació d’Amèrica i ens arrossega en el viatge màgic al descobriment d’un nou món que no era tan nou per als habitants que ja hi eren.

Una vella indígena compta que quan el teixidor i aspirant a mariner Cristòfor Colom es va llançar a navegar els grans espais buits del món, fins a aquest moment desconeguts, havia acceptat desafiar les llegendes de terribles tempestes que sacsejarien les seues naus. Anava a provar la teoria que el món era rodó, segons ell “com un ou”. El seu destí les índies, però va topar sense saber-ho amb un nou continent que incloïa noves cultures, noves creences i potser més endavant descobriria que els monstres no eren al mar sinó en ells mateixos.

Un espectacle especialment recomanat per a totes aquelles persones que sentin curiositat per escoltar la història que ens van explicar sempre però narrada i dramatitzada per un americà.

Supereccos

Dia: Diumenge 28
Hora: 19.00
Lloc: Teatre Municipal Carmen Tur
Companyia: La Banda del Drac
Edat: a partir de 5 anys.
Durada: 60 minuts.

Argument: Joan Raga i Carme Canós són els autors d’una obra en què la contaminació i el canvi climàtic han eliminat els colors de la Terra, que és un lloc trist i que està a punt de desaparèixer. La notícia arriba al planeta dels Eccos i un grup de voluntaris Supereccos posen rumb cap a la Terra amb una missió clara: eliminar la contaminació i retornar l’alegria.

I per això necessitaran la col·laboració del públic, que haurà d’estar molt atent als consells que llancen els Supereccos a través de les seves cançons i els seus jocs. Una obra d’animació amb músiques i jocs en què el públic juga un paper fonamental.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!