L’Alcora pinta molt

La capital de l’Alcalatén acull este dissabte 13 d’octubre un original Dia de pinzellades musicals (MusicBrushe’s Day) dins el cicle de concerts Ultrasons, en el que l’artista Ana Beltrán pintarà en viu un llenç gegant inspirant-se amb músiques de tot el món interpretades en directe. Però el cap de setmana arriba molt més carregat d’activitats familiars, per a tots els públics: Fira del Mussol, Fira del Comerç Local i, fins i tot, trobada i cercavila de gegants i cabuts. Algú dubta encara que l’Alcora pinta molt? Anem a pams i per ordre cronològic.

'Autorretrato'. Oli sobre llenç d'Ana Beltrán.

Ultrasons

Dissabte 13, a partir de les 11.00, s’iniciarà al carrer Les Flors de l’Alcora el MusicBrushe’s Day, Dia de les pinzellades musicals, una activitat del cicle de música Ultrasons, la quarta edició del qual va començar el passat cap de setmana i programa concerts en diferents punts de la localitat fins al 20 d’octubre. L’activitat consisteix en què l’artista local Ana Beltrán pintarà en viu un llenç gegant inspirant-se amb música interpretada en directe, que anirà des de sons de la Índia fins el blues passant pels fados. Quan el quadre estiga acabat, es dividirà i es posarà a la venda entre els assistents. L’activitat és gratuïta i a l’aire lliure durant gairebé tot el dia. L’apetitòs programa musical serà el següent:
12.00. The Ajos (música índia).
13.00. Diego Cantero & His Small Orchestra (prosa musicada).
16.00. The Green Bullet (blues).
18.00. Bacalhoeiro (fados).

En cas de pluja durant el muntatge de l’acte o d’una probabilitat molt alta de pluja per al dissabte, l’organització ha decidit que traslladarà l’esdeveniment a la zona coberta del patí de l’Institut l’Alacalatén.

Fira del Comerç Local

Dissabte 13 a les 11.00 s’inaugurarà la Fira del Comerç Local al carrer Pere Moliner de l’Alcora, on estarà oberta durant tot el cap de setmana, amb productes dels 30 comerços participants, incloent activitats d’animació infantil.

Gegants i cabuts

També dissabte, a les 12.00, hi ha una Trobada de Gegants i Cabuts en la plaça de l’Ajuntament, organitzada per la Colla Gegantera l’Alcora. I a les 18.00 faran una cercavila pels carrers del poble per finalitzar al punt de trobada.

Fira del Mussol

I diumenge 14, per si tot això fóra poc, a banda que la Fira del Comerç continuarà oberta, se celebrarà la tradicional Fira del Mussol de l’Alcora, que té els seus orígens al segle XIX, quan marcava l’inici de la temporada de caça, però que ha evolucionat cap a la fira artesanal que podem trobar ara i que a més integra la II Mostra de Bolets i Fongs de l’Alcalatén. Estarà oberta de 10.00 a 19.00 al carrer Federico Michavila i els seus principals atractius, a més de diferents activitats d’animació infantil, seran l’exhibició d’un mestre terrissaire o una altra de falconeria.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!