Señor Mostaza tanca ‘Las Matinales’ del Four Seasons de 2012 amb el pop més lluminós i divertit

Pop digestiu i de qualitat, amb ecos de Beatles, Kinks, Madness, Supertramp, Beach Boys o Ben Folds, basat en el piano i per a tots els públics. El líder de Señor Mostaza, el cantant i pianista Luis Prado, acomiadarà Las Matinales del Four Seasons per enguany amb un concert dissabte 15 de desembre a les 12.00. Serà la quarta cita d’aquest cicle amb el qual col·labora Espai Menut des del passat mes d’abril i que conta les seues actuacions per plens, tant amb The Bitters, com amb Bandits i Tom Bombadil, que a més va coincidir amb la festa de primer aniversari de la web. Les entrades costen 5 euros i les anticipades es poden adquirir en el propi Four Seasons, en Spoonful o per internet. Tenint en compte la fidel parròquia que té la banda valenciana a Castelló i els antecedents de Les Matinals, un consell: no t’esperes a última hora.

Luis Prado es dedica a acompanyar en directe a figures com ara Fito y Los Fitipaldis,Miguel RíosAriel RotM Clan o Soledad Giménez, però el seu projecte bandera és Señor Mostaza. El músic alacantí establit a València toca el piano des dels 4 anys, l’edat que tindrà part del públic que anirà a veure’l dissabte 15 en Las Matinales del Four Seasons, una sala que coneix a la perfecció d’anteriors actuacions. També compon les cançons, escriu les lletres i fins a toca bateries quan enregistren en estudi. Un dels seus segells característics és la seua gran complicitat amb el públic en directe, basada en enginyoses presentacions de les cançons, habitualment d’amor, però trufades de temàtica generacional i amb picades d’ullet d’actualitat. Bones cançons, amb melodies adherents i lluminoses; i riures assegurats, vaja.

L’últim material original que ha publicat com Señor Mostaza és el discàs Podem somriure (Hall of Fame Records, 2010), al que pertany la cançó del vídeo de dalt, “Demasiado bueno (para ser real)”. Però des d’aleshores Luis Prado no ha estat ni de bon tros parat, a més de mai deixar d’actuar en directe. Aquest mateix any ha editat el EP Pianoforte o la Banda Sonora Original del documental El Efecto K dirigit per Valentí Piqueres i ara acaba de llançar Señor Mostaza plays Revolver… Live, enregistrament en directe del mític disc de The Beatles realitzada en el Col·legi Major Lluís Vives de València en 2006. Per si fos poc, anuncien un quart disc llarg imminent.

Així que té molt on triar per a compondre el seu repertori, si a més es tenen en compte els seus dos primers discos, Mundo interior (2005) y Somos poco prácticos(2008), alguns dels grans temes dels quals sol recuperar en directe. Luis Prado actuarà en format acústic sol amb piano, el que ell anomena pianoacústic, i té cançons, versions i recursos més que de sobres per a ficar-se en la butxaca a grans i menuts. No t’ho perdes. Ens veem en el Four Seasons per a acomiadar l’any.

Luis Prado, en l'actuació de Señor Mostaza al FIB 2006.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Señor Mostaza tanca ‘Las Matinales’ del Four Seasons de 2012 amb el pop més lluminós i divertit

  1. Pingback: Señor Mostaza y The Last Band dan paso en Zeppelin Live a una colorida primavera con Los Coronas, La Habitación Roja, Senior i El Cor Burtal, Za! o Mishima | nomepierdoniuna

  2. Pingback: Espai Menut | Espai Menut suma fuerzas con Formigues Festival para celebrar su segundo aniversario con La POP en el Raval

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!