Dideco: llibres i joguets amb bon gust

 

Si un suec, un noruec o un finlandès haguera de fer un regal infantil a València, el més segur és que acudira directament a Dideco i efectuara les seues compres en aquest establiment. Perquè aquesta llibreria i jogueteria amb presència en cinc ciutats espanyoles resumeix a la perfecció la filosofia nòrdica quant a infància i educació es refereix: molts dels seus joguets estan elaborats amb materials naturals, la major part promou el respecte al proïsme i al medi ambient i tots tenen un gran contingut didàctic i altes dosis de diversió.

I encara que els seus preus s’adapten millor a la butxaca dels nostres veïns europeus que al nostre, pocs són els pares que ixen d’aquesta tenda amb les mans buides. És el que tenen els llibres, instruments musicals i jocs sensorials o d’atzar quan s’escullen amb manyaga, que deixen a molts pocs indiferents i, menys, als xiquets.

A més de la seua variada oferta i d’organitzar activitats per als més menuts durant tot l’any, Dideco compta amb altre punt al seu favor: la seua excel·lent ubicació. Aquesta tenda està situada en les Galeries Jorge Juán, a pocs metres de la parada de metro Colón i a tan sols 15 minuts caminant de l’Estació del Nord. Un emplaçament que ens permetrà, si així ho desitgem, abandonar el cotxe per un dia.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!