Señor Mostaza en Four Seasons: pop amb aromes de Beatles i amb premi

Aquesta setmana hem arribat als 500 seguidors a Facebook i la millor manera que hem trobat d’agrair-lo és sortejar dues entrades dobles per al concert que oferirà el líder de Señor Mostaza, el cantant i pianista Luis Prado, en format pianoacústic dissabte 15 de desembre a les 12.00 en la sala Four Seasons amb Las Matinales d’Espai Menut. Carmen Darós i Alberto Lapaz són els guanyadors d’estes entrades dobles, així és que enhorabona! A la resta, ja sabeu que és una excel·lent oportunitat de gaudir grans i menuts del seu pop amb aromes (i fins i tot versions) de Beatles, Kinks, Madness, Supertramp, Beach Boys o Ben Folds. I de donar-vos les gràcies, si: per seguir-nos també a Facebook, per confiar en nosaltres, per estar ahí, per els vostres “M’agrada”, pels vostres comentaris, per compartir posts. Perquè el vostre suport és la raó d’ésser d’Espai Menut. Si no hi ha hagut sort, les entrades costen 5 euros i les anticipades es poden adquirir en el propi Four Seasons, en Spoonful o per internet. El concert promet.

Luis Prado de Señor Mostaza, acaronant el seu teclat. Foto: Requesound.

d
d
d
dd

d

d

d

d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d

Luis Prado es dedica a acompanyar en directe a figures com ara Fito y Los Fitipaldis,Miguel RíosAriel RotM Clan o Soledad Giménez, però el seu projecte bandera és Señor Mostaza. El músic alacantí establit a València toca el piano des dels 4 anys, l’edat que tindrà part del públic que anirà a veure’l dissabte 15 en Las Matinales del Four Seasons, una sala que coneix a la perfecció d’anteriors actuacions. També compon les cançons, escriu les lletres i fins a toca bateries quan enregistren en estudi. Un dels seus segells característics és la seua gran complicitat amb el públic en directe, basada en enginyoses presentacions de les cançons, habitualment d’amor, però trufades de temàtica generacional i amb picades d’ullet d’actualitat. Bones cançons, amb melodies adherents i lluminoses; i riures assegurats, vaja.

L’últim material original que ha publicat com Señor Mostaza és el discàs Podem somriure (Hall of Fame Records, 2010), però des d’aleshores Luis Prado no ha estat ni de bon tros parat, a més de mai deixar d’actuar en directe. Aquest mateix any ha editat el EP Pianoforte o la Banda Sonora Original del documental El Efecto K dirigit per Valentí Piqueres i ara acaba de llançar Señor Mostaza plays Revolver… Live, enregistrament en directe del mític disc de The Beatles realitzada en el Col·legi Major Lluís Vives de València en 2006. Per si fos poc, anuncien un quart disc llarg imminent.

Així que té molt on triar per a compondre el seu repertori, si a més es tenen en compte els seus dos primers discos, Mundo interior (2005) y Somos poco prácticos(2008), alguns dels grans temes dels quals sol recuperar en directe. Luis Prado actuarà en format acústic sol amb piano, el que ell anomena pianoacústic, i té cançons, versions i recursos més que de sobres per a ficar-se en la butxaca a grans i menuts. No t’ho perdes. Ens veem en el Four Seasons per a acomiadar l’any.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!