Triplet teatral per a tots els públics en Almassora Circ

Almassora Circ ja és ací. La segona edicició d’aquest programa cultural de dinamització urbana arranca aquest dissabte, 27 d’octubre, amb una proposta teatral de La varita mágica. El triplet d’obres teatrals per a tots els públics programades dins del cicle Almassora Circ es completarà al desembre (els dies 15 i 29), amb les propostes preparades per Monitor.es i Arteatre. Tots els espectacles començaran a les 18.00 i l’escenari serà la plaça de Pere Cornell.

L’èxit de la primera edició, celebrada la passada primavera, ha fet que el programa repetisca, però ara en l’últim trimestre de l’any. A continuació et detallem cada un dels muntatges perquè no te’ls perdes.

El bosque de la fantasía

Sinopsi: teatre de carrer amb animació temàtica per ambientar cercaviles, amb un tema central, El Bosc de la fantasia, amb personatges disfressats d’elfs, gnoms i fades. Tot això ambientat amb música i danses molt participatives. Durada: 90 minuts Dia: dissabte 27 d’octubre Lloc: plaça de Pere Cornell i voltants Hora: 18.00 Companyia: La Varita Mágica

Viu el teu conte de l’Oest

Sinopsi: un espectacle que traslladarà el públic a una ciutat de l’Oest amb tres personatges caracteritzats com autèntics texans. Un espectacle per no quedar fet que està pensat per a públic de totes les edats. Pensat per passar-s’ho participant. Dia: 15 de desembre Lloc: plaça de Pere Cornell Hora: 18.00 Companyia: Monitor.es

El gran Cirkus-Kus

Sinopsi: arriba a la ciutat el gran Cirkus-Kus, el mític circ dirigit pel gran Mirlokus Kus. Però les coses no surten com Mirlokus té previsto.Y seus lleons s’escapen, els seus malabaristes fallen… Com arreglarà Mirlokus aquesta situació? Una obra per a tots els públics en clau d’humor i que servirà per clausurar Expoentreteniment, la fira d’oci juvenil que Almassora programa durant les vacances escolars de Nadal. Durada: 90 minuts. Dia: 29 de desembre Lloc: plaça de Pere Cornell Hora: 18.00 Companyia: Arteatre

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!