Un Mercat Medieval per a passar el pont de desembre entre artesania, jocs i espectacles

El Mercat Medieval de Castelló arriba puntual a la seua cita de desembre. I amb aquest ja van onze anys. Tot un clàssic com a activitat lúdica i cultural i ideal per visitar en algun dels dies festius d’aquesta setmana perquè romandrà obert del dijous 6 al diumenge 9 de desembre. Els carrers Major i Domingo Briau i la plaça de les Aules tornaran a retrocedir en el temps per oferir tot tipus d’artesania, productes d’alimentació i restauració, tallers i demostracions d’oficis, animació i cercaviles… I una gran varietat d’espectacles, tot això amb l’ambientació medieval pròpia d’aquests esdeveniments.

Al llarg del carrer Major (el tram entre Cardona Vives i Maria Agustina) s’instal·laran els llocs de joieria, bijuteria (en plata, pedres, vidre Swarovsky, ceràmica, feltre, etc) bosses, complements, ceràmica, cosmètica natural, minerals , encens, joguines de fusta, de llauna, titelles, nines i tot tipus d’artesanies i regals per a aquest Nadal.

A la plaça de les Aules s’ubicaran els llocs d’alimentació, amb una variada gamma de productes, tant per dur a casa com per degustar en el mateix mercat. En total, gairebé un centenar de puestos per poder passar un dia en família. I, per descomptat, durant els quatre dies hi haurà atraccions infantils, jocs de destresa i habilitat, animació, música i espectacles per a completar la visita.

Entre les activitats programades al Mercat Medieval, organitzat per Amics de la Natura dins de la 21 Setmana Alternativa, cal destacar la desfilada inaugural el divendres a les 18.00 amb un recorregut que parteix de la Porta del Sol i recorre Enmig, plaça Major (visita Mercat Nadalenc), Enmig de nou, Colom i Major per acabar a la plaça de les Aules.

Una desfilada en què participaran unes 140 persones d’entitats com la Germandat dels Cavallers de la Conquesta: Reina Na Violant, Cort i Esquadra d’Honor, Cabildo, Milícia Templaria, Bombos i Tambors de la Confraria de Santa Maria Magdalena; Associació Cultural L’ Aljama i Companyia de Zirak-Zigil.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!