Yunke tria Castelló per a l’estrena del seu últim show, una barreja de teatre, música en directe i la millor màgia

Màgia, el teatre i música en directe combinades amb una espectacular i original posada en escena defineixen l’últim espectacle del més internacional dels mags castellonencs, Yunke, que presenta aquest diumenge, 30 de desembre, al Teatre Principal de Castelló Yunke en el país de las Maravillas en una triple funció a les 12.30, 17.30 i a les 19.30. Les entrades oscil · len entre els 9 i 15 euros.

Yunke en el país de las Maravillas reuneix els espectaculars números de màgia d’un dels millors mags il·lusionistes del món. El xou està pensat per a tots els públics i la posada en escena suposa una adaptació de la immortal història de Lewis Carroll, Alícia al País de les Meravelles, que interpreta un elenc de grans actors dirigits per Sergi Mo.

Al costat d’ells, actuarà també la Jove Orquestra Yunke, formada per 15 músics i 3 cantants, les edats dels quals oscil·len entre els 11 i els 16 anys. Tots ells han estat seleccionats i formats per a l’ocasió per interpretar un repertori músic-cinematogràfic compost, arreglat i adaptat en exclusiva. El director musical, Juanjo Carratalà, ha compost alguns temes, ha arreglat obres cinematogràfiques que formen part del repertori i ha format aquests joves talents.

En paraules del propi Yunke, aquest xou “desborda creativitat i reuneix una sèrie de nombres comptats a través d’una història universal que en si ja és màgica. Els espectadors podran travessar el mirall i viure un món d’il·lusió amb música en viu”.

Considerat com un dels il·lusionistes més importants del nostre temps, el mag Yunke (Salvador Vicent) ja fa més d’una dècada dedicat a la màgia professional. Va ser un dels mags més joves a guanyar el campionat de màgia d’Espanya, va obtenir el Mandrake d’Or (un dels guardons més prestigiosos del món) i va ser subcampió del món a principis del 2000. Des de llavors, ha actuat en escenaris i televisions d’arreu del món.

Però l’estrena nacional de Yunke en el país de las Maravillas va més enllà del mer espectacle per assolir uns objectius educatius i socials que fomentin la solidaritat, l’esforç i el treball col lectiu. El projecte col·labora amb la Fundació Cronos. Part de la recaptació de l’espectacle es destinarà a promocionar la tasca social d’aquesta fundació. L’espectacle està produït per Yunke i Manola Recors i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, Castelló Cultural i l’empresa Braspa Gel-matic.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!