Clown, màgia i malabars amb La Troupe Malabó i la seua Magia Medieval

El Gran Rebeco Hood i Lady Grecian tornen a fer de les seues sobre l’escenari. Que no sabeu qui són? Els protagonistes de Màgia Medieval, l’espectacle de la companyia La Troupe Malabó que aquest dissabte, 19 de gener, omplirà de clown, màgia i malabars la Sala zona 3 de Castelló. Un espectacle per a públic familiar, per sorprendre i divertir a grans i menuts.

Encara que Màgia Medieval està inicialment pensada per ser un espectacle de carrer representat en fires medievals o mercats romans, aquest dissabte s’adapta a l’escenari de la Sala zona 3. El que no canvia és la seua aposta per un humor blanc, utilitzant tècniques de pallasso, per tenir un gran sentit del ritme i per incorporar efectes de màgia i malabars.

La taula flotant, jocs de plomalls que canvien de color, un vestuari acurat i un argument que fica de ple al públic en l’acció avalen aquesta obra teatral que s’ha representat en desenes d’escenaris de tota la província, com a l’última edició del Festival de Teatre i Animació d’Almassora. A més dels efectes de l’espectacle, la proximitat de l’escenari al públic -és una sala de dimensions modestes en què actors i públic estan a la mateixa altura- afavoreix la màgia que amaguen aquestes obres teatrals.

I no només afavoreix la familiaritat, sinó també el contacte directe entre actors i espectadors, fent dels espectacles que es representen una experiència propera i intensa. Qui encara no conegui la Sala zona 3 (carrer Bisbe Salinas, 6 cantó) s’ha perdut obres com La leyenda del ajedrez, Pipi y la gran búsqueda o Algo que quería ser Alguien, tallers de malabars i contacontes per deixar-se portar, com el de L’estranya bibliotecària, de Lola Rosa, o un Arcoiris en la luna.

I qui vulga descobrir què es cuina en una de les poques sales privades de Castelló ciutat, si no l’única, que es programa teatre per a públic infantil té una cita cada dissabte a les 18.00. L’entrada costa 4 euros. La Troupe Malabo vos espera aquest dissabte, 19 de gener, i en no res arribarà Contaclown. Però això ja vos ho explicarem més endavant.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!