El clàssic infantil de H. C. Andersen ‘El traje nuevo del emperador’ es vesteix de musical per a tota la família

Un dels clàssics de la literatura infantil arriba aquest dissabte, 26 de gener, a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló en versió musical per a tota la família. Encara que El traje nuevo del emperador no necessita presentació, vos recordem l’argument d’una història escrita per Hans Christian Andersen i publicada el 1837 però que no perd vigència i que este dissabte interpreten ballarins i actors amb música en directe. Fa molts anys vivia un rei obsessionat pel seu vestuari. Un dia va escoltar a dos xarlatans dir que podien fabricar la tela més suau i delicada que pogués imaginar. Aquesta peça, van afegir, tenia l’especial capacitat de ser invisible per a qualsevol estúpid o incapaç per al seu càrrec. Per descomptat, no hi havia peça alguna. Però ningú volia semblar estúpid així que lloaven el vestit nou de l’emperador. Ningú, excepte un xiquet que, al pas de l’emperador en una desfilada per la ciutat, va cridar: “Però si va nu”.

FITXA DE ‘EL TRAJE NUEVO DEL EMPERADOR’

Dia: dissabte 26 de gener
Hora: 18.00
Lloc: Auditori i Palau de Congressos de Castelló
Entrada: 8 euros
Director artístic i musical: Juan Antonio Ramírez
Director d’escena: Julio de Gracia
Actors: Enric Puig (emperador); Jesús Álvarez (ajudant de l’emperador); Kevin Coll (sastre), Julio de Gracia (cortesà).

La música serà en aquesta ocasió, el fil invisible que va formant la història, com un vestit a mida que has de venir a provar… L’espectacle musical per a públic familiar serà interpretat pels solistes de la Simfònica del Mediterrani sobre partitures adaptades de J. S. Bach i Jazz. Un contrast sonor que farà les delícies dels menuts de la casa, captant enormement la seva atenció.

A l’Orquestra Simfònica del Mediterrani ja la vam veure en Peter Pan, una aventura musical, la reeixida adaptació d’aquest altre clàssic de la literatura infantil el passat mes de desembre també a l’Auditori i també de la mà de Obvio Producciones Musicales.

Com amb Peter Pan, El traje nuevo del emperador té cura tant la part musical com la posada en escena. Cantants, actors, músics, vestuari, escenografia i molta música guiaran al públic a través d’una història que hem llegit i escoltat i que, segur, seguirem narrant. La covardia, la supèrbia, la sinceritat, el valor de dir la veritat, la innocència … són i seguiran sent valors per transmetre a través de contes com aquest Vestit nou de l’emperador. I aquest dissabte en versió musical per a tota la família.

Les entrades poden adquirir-se en les taquilles de l’Auditori des de dimarts de 8.30 a 13.30 i de 17.00 a 19.00 i del Teatre Principal, dimecres i dijous de 18.00 a 21.00 i divendres i dissabte de 11.00 a 14.00.

Però a més de la funció oberta al públic, l’Auditori i Palau de Congressos ha inclòs aquest espectacle en la seua programació didàctica. Un dia abans, aquest divendres 25 de gener, els escolars inscrits a l’activitat podran gaudir per avançat d’aquesta obra en tres sessions: a les 9.30, a les 11.00 ia les 15.30.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!