L’Aplec de Gegants i Cabuts arriba puntual a Borriana per Sant Blai

El sisè Aplec de Gegants i Cabuts arriba a Borriana aquest dissabte, 2 de febrer, dins de les festes patronals en honor a Sant Blai. La trobada, en què participaran agrupacions procedents de les províncies de Castelló, València i Barcelona, començarà a les 11.00 hores amb un taller de cabuts a la Plaça de la Mercè, on també hi haurà inflables per als més menuts. L’Associació de Gegants i Cabuts aportarà el material i els xiquets i xiquetes la seua imaginació. Els que acudeixen tindran ocasió de participar en la desfilada que es farà a la tarda.

Així, a les 16.00 està prevista la plantà dels gegants a la Plaça de la Mercè, des d’on partiran en comitiva festiva a les 17.00, acompanyats per la música de dolçainers i tabaleters, en un recorregut que els portarà pels carrers la Tanda, Tarancón, l’Escorredor, el Raval, Plaça del Pla, carrer Major i amb final a la Plaça Major. Serà en aquest últim punt on tindrà lloc un ball final.

Aquest any l’Aplec congregarà unes 200 persones procedents de les agrupacions de Gegants d’Alcalà de Xivert, Colla Gegantera de l’Alcora, Associació de Gegants i cabuts de Benicàssim, Associació de Gegants i cabuts de Borriana, Associació Tartana Teatre de la Font de la Figuera, Colla de Gegants i Nanos “Roís de Corella” de Gandia, Colla de Geganters de Rubí i Associació Dames i Cavallers d’Uixó de la Vall d’Uixó

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!