Un febrer d’allò més variat en oci familiar a la Sala Zona 3: tallers, titelles, conta contes i teatre

Tallers, titelles, conta contes i teatre infantil. La programació de febrer arriba carregada d’opcions d’oci per a la família a la Sala zona 3 de Castelló (carrer Bisbe Salinas, 6 cantó), que manté la seua aposta per acostar la cultura als més menuts. Cada dissabte una proposta diferent i cada diumenge al matí Lilicamisetas, un taller per explotar la creativitat. Contaclown farà doblet aquest mes amb un taller d’elaboració de titelles de pal i un conta contes… però millor vos expliquem les activitats per dies per si voleu endinsar-vos en la màgia d’una sala modesta però amb ganes d’agradar.

Pipi y la Gran Búsqueda

Dia: dissabte 2
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros (es poden reservar al 699.904.351 o 964.260.515)
Edat: a partir de 3 anys
Durada: 50 minuts
Actors: Pablo Castell i Víctor Ripollés
Sinopsi: Alfonsín, Pipi i Pequeñín són tres titelles amb més de 2.000 espectacles a l’esquena i són els protagonistes de Pipi y la Gran Búsqueda, una història de Mima i Maya Jankovic en la qual el personatge principal, Pipi, descobreix tot el que tenim al nostre voltant més enllà del que a simple vista veiem. Alfonsín (el seu nom original és Laza) és a La Gran Búsqueda un xiquet mimat, consentit, que es queixa de tot i per tot. Pipi és tot el contrari: lliure, somiadora, imaginativa, sempre disposada a descobrir el que hi ha al seu voltant. Pipi encarna la curiositat de la infància. I Pequeñín és i benjamí de la famlia, amb el qual els més menuts s’identifiquen.

Taller d’elaboració de titelles de pal

Dia: dissabte 9
Hora: 11.30 a 13.30
Entrada: 5 euros (es poden reservar al 699.904.351 o al 964.260.515
Edat: xiquets i xiquetes a partir de 4 anys i familiars
Descripció: Contaclown proposa aquest taller familiar que, a partir de goma Eva, servirà per elaborar titelles de pal amb què desenvolupar la imaginació i la creativitat a més d’enfortir l’autoestima i els vincles entre grans i menuts. Gallines, micos, porquets… tots els personatges serveixen per potenciar el nostre gust estètic i desenvolupar les nostres pròpies històries. A més, igual que altres tallers de reciclatge, permet millorar la psicomotricitat. El taller també està obert a xiquets i xiquetes de 3 anys que han d’anar acompanyats i requeriran l’ajuda dels adults en l’activitat.

Algo que quería ser Alguien

Dia: dissabte 9
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros
Edat: a partir de 5 anys
Durada: 50 minuts
Sinopsi: aquesta obra per a públic familiar narra el viatge interior i exterior representat amb la màgia dels titelles. L’espectacle de Mima i Maya Jankovic, en què es combina el treball actoral amb els titelles, evoca el coneixement i creixement d’un ésser innocent, curiós, obert com podria ser un xiquet… o qualsevol ésser humà. També un adult, per què no. Una proposta amb doble lectura, per a menuts i per a majors.

Contes som

David Segarra (Mone Monkey)

Dia: dissabte 16
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros
Edat: a partir de 4 anys
Sinopsi: selecció d’alguns dels contes més moderns de la literatura europea a través dels quals Contaclown transmet valors com la coeducació, la solidaritat o l’empatia. Un espectacle participatiu i interactiu. En definitiva, un repertori de contes per somiar i per riure.

Las fabulosas fábulas de Jolina Chifer

Dia: dissabte 23
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros
Edat: a partir de 3 anys
Companyia: La Troupe Malabó
Argument: Jolina Chifer és una peculiar mestra de cerimònies, és una maestrilla de les faules i els refranys, al costat de Rebeco Hood, el seu pupil. En Las Fabulosas Fábulas s’escenifica l’humor del desastre sàviament lligat per Jolina, que ensenya a Rebeco faules i endevinalles malgrat la seva constant manca d’atenció. Aquest xou combina pallassos, faules i titelles amb jocs de participació activa i animació.

Lilicamisetas

Dies: tots els diumenges de febrer
Hora: 12.00 a 14.00
Preu: 15 euros (per família, inclou material)
Edat: a partir de 2 anys
Descripció: sota el lema Lilicamisetas, els monitors utilitzen els ingredients de l’art i la il·lusió per conduir els participants per una divertida aventura de color. Un taller familiar per compartir i despertar la creativitat.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!