Els EcoPlanets estrenen còmic i criden a la participació en el seu concurs (amb un fum de regals)

La segona edició del concurs de projectes sostenibles dels EcoPlanet segueix en marxa. Aquests superherois estan buscant les millors propostes per fer de Castelló una ciutat més sostenible i necessiten de la vostra ajuda. Així que ja podeu començar a pujar els vostres treballs i les vostres idees ecològiques a la pàgina web dels EcoPlanet. Un munt de premis us esperen! Participa!

I aquesta segona edició no només arriba amb un munt de premis, també amb sorpreses. Com les noves aventures dels EcoPlanet, els superherois en versió còmic, que us podeu descarregar des de la pàgina web del concurs i des d’aquest enllaç.

Recordeu que l concurs està dirigit als nens i nenes que estan cursant 4 º, 5 º i 6 º de Primària en qualsevol col·legi de la ciutat de Castelón. Participar és molt senzill, només heu de preparar un treball basat en els continguts de l’assignatura de coneixement del medi o en el material de suport que trobareu al web dels EcoPlanet. Ho podeu fer en grup (amb un màxim de quatre integrants) o de manera individual i teniu de termini fins al pròxim 17 de maig.

Afanyeu-vos perquè els treballs més es poden votar i com més aviat ho pugeu a la pàgina web més probabilitats tindreu de ser el guanyador. A més, podeu participar amb tants treballs i idees com vulgueu.

Des d’aquest enllaç podeu consultar les bases. La primera edició dels EcoPanet va ser tot un èxit. A què espereu? Els EcoPlanet busquen els millors projectes sostenibles entre els estudiants de Primària de Castelló, i el guanyador pots ser tu. Aquests superherois compten amb tu.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!