Un taller pioner per a despertar el ‘little artist’ que tots els menuts tenen dins

Un taller on art, diversió i anglès es donen la mà i, a més, amb un plantejament pioner a Castelló. Buddies English for Kids, en col·laboració amb Mascultura, posa en marxa Little Artist, un programa per millorar les habilitats artístiques i el coneixement de l’anglès dels més menuts. Aquest primer taller s’imparteix aquest divendres, 22 de febrer, de 17.30 a 19.00; repeteix el dissabte 23 de febrer, de 11.30 a 13.00 i torna a oferir-se el divendres 1 de març de 17.30 a 19.00.L’activitat va adreçada a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 8 anys i el preu és de 15 euros.

Dirigits per l’artista contemporani Pablo D’Antoni, format i criat als Estats Units,i assessorats per professionals de la branca de l’art i la pedagogia, Buddies proposa diferents tallers pràctics on es combinen la diversió i l’aprenentatge. En aquest taller de febrer està previst el primer dels monogràfics dedicat a l’estudi i les possibilitats del color i les formes, impartit íntegrament en l’idioma anglosaxó. Els xiquets i xiquetes milloraran el seu vocabulari i coneixements d’una manera natural i lúdica.

I és que la infància és el període evolutiu idoni per despertar l’interès i estimular habilitats i coneixements necessaris per afrontar amb èxit els reptes de la vida futura. El taller es formula a partir d’un enfocament globalitzador i funcional
-art, anglès, treball cooperatiu-
de manera que els alumnes assimilen totes aquestes capacitats.

Tots els cursos s’impartiran al centre d’idiomes Buddies English For Kids, al carrer Carlos Fabra Andrés 1-baix (Edifici Torre Lledó) de Castelló. Per assegurar l’atenció individual i exclusiva els grups seran reduïts amb un màxim de 10 participants. I recordeu que els tallers són un dia i podeu escollir: o divendres o dissabte.

CONTACTE:

Isabel (Buddies English For Kids): 696.465.453

buddiescastellon(arrova)gmail.com

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!