The Bitters i Desiguales, pop dels Beatles i estil acústic per a l’estrena de la Junior Rock Box

La programació de Castelló Cultural està d’estrena aquest cap de setmana. Aquest diumenge, 24 de febrer, a les 12.00 arrenca el cicle Junior Rock Box a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, una proposta musical per a tots els públics però especialment pensada per compartir en família. Una proposta que segueix l’estela d’altres com Las Matinales del Four Seasons o el Music Garden Club, i que ofereix una alternativa d’oci per a tota la famlia. I ho fa a més amb The Bitters, una excel·lent banda local de versions dels immortals The Beatles. L’entrada costa 4 euros. 

Els qui no conegueu encara a The Bitters, aquesta és una bona oportunitat. Com ja van fer en l’estrena de Las Matinales del Four Seasons, cicle de concerts en què col·labora Espai Menut, oferiran un repertori d’aquests que enganxen gràcies als himnes recognoscibles per a totes les generacions, el que proporcionen els immortals Beatles.

De la mà d’una banda local que porta ja més de 10 anys sobre els escenaris escenaris des que el seu mentor, el beatlemaníaco Lorenzo Millo, la posés en marxa. The Bitters basa el seu repertori en les cançons més populars de la primera època del quartet de Liverpool, com A Hard Day ‘s Night o She Loves You, que pots veure com la interpreten en directe al vídeo de sota, però també cares B com And Your Bird Can Sing.

I el cicle continuarà el 19 de març, també a les 12.00 i també per 4 euros l’entrada. Però aquesta vegada amb Desiguales, o el que és el mateix, Octavio i Rubén, els germans ‘Garreta’. Després de formar part d’algunes bandes de pop-rock, tracen un camí diferent en un format acústic formant que dóna lloc a Desiguales.

El segon concert per a públic familiar de la Junior Rock Box, que compta amb la col·laboració del Grup Intur, seguirà aquest estil musical en format acústic que identifica Desiguales, amb cançons sinceres i plenes de veritat. Guitarres clàssiques i acústiques donen cos a sons purament avantguardistes. Qualsevol element, so i instrument els és útil per harmonitzar els seus directes. L’estil Desiguales en el món de la cançó d’autor té influències de Jorge Drexler, Gossos, Dylan, Ismael Serrano, Quique González i altres tants grans compositors. I si voleu escoltar un trosset del que us espera, només heu de punxar en aquest enllaç.

La Junior Rock Box arrenca motors. El viatge acaba de començar.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “The Bitters i Desiguales, pop dels Beatles i estil acústic per a l’estrena de la Junior Rock Box

  1. Pingback: Espai Menut | Sonido Dixieland, gags cómicos y claqué con Sedajazz para los conciertos para público familiar del Auditori

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!