Els EcoPlanets busquen els millors projectes sostenibles entre els estudiants de Primària de Castelló

Els EcoPlanet tornen a la càrrega. Tornen per segon any consecutiu per premiar els millors projectes mediambientals per fer de Castelló una ciutat més sotenible. I ho fan a través d’un concurs dirigit a alumnes de 4 º, 5 º i 6 º de Primària de tots els col·legis de la capital de la Plana. Només cal presentar un projecte basat en els continguts de l’assignatura de coneixement del medi o en el material de suport que trobareu al web dels EcoPlanet. Ho podeu fer en grup (amb un màxim de quatre integrants) o de manera individual i teniu de termini fins al proper 17 de maig. Així és que teniu temps de sobres per pensar una ciutat més sostenible.

El concurs inclou dues categories: projectes sostenibles i idees ecològiques. La primera, projectes sostenibles, inclou tres modalitats per facilitar la participació. Una és la modalitat de text, que consisteix a presentar una redacció d’una extensió màxima de tres folis, la segona és l’audiovisual, que requereix la realització d’un vídeo i, finalment, la modalitat d’imatge (dibuix, còmic, fotografia, mural, collage, etc).

Respecte a la categoria d’idees ecològiques, només cal compartir les idees per millorar el medi ambient, trucs o consells sostenibles. En les dues categories, projectes sostenibles i idees ecològiques, cal registrar-se.

I com vos dèiem, participar té premi. En la categoria de projectes sostenibles s’han establert cinc premis (individuals o un per cada membre del grup fins a un màxim de quatre):

Premi votació popular: uns auriculars SkullCandy.
Premi RECIplanet (atorgat per l’Ajuntament de Castelló): una consola Nintendo 3DS i mini PC Portàtil per al professor de l’equip guanyador, si els integrants són de la mateixa classe.
Premi AQUAplanet (atorgat per Facsa): un reproductor MP4 Ipod Nano de 16 de GB.
Premi ReciPLASTIC (atorgat per UBE): una cosola PSP.
Premi Energy (atorgat per BP): una consola Wii.

En aquest enllaç podeu consultar les bases. La primera edició dels EcoPlanet va ser tot un èxit. A què espereu? Ja sabeu, si teniu una idea o un bon projecte per estalviar energia, sobre el cicle de l’aigua, la recollida de residus, la biodegradació o les tres R (reduir, reciclar, reutilitzar), etc el concurs dels EcoPanets us esperen. No deixeu que Castelló caiga en mans del doctor Destroy.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Els EcoPlanets busquen els millors projectes sostenibles entre els estudiants de Primària de Castelló

  1. Pingback: Los EcoPlanets estrenan cómic y llaman a la participación en su concurso (con un montón de regalos) | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!