Música, titelles, clown i fantasia: teatre de drap a l’edifici Hucha

D’on ix la llet? I els ous? Qui teixeix la llana? Preguntes amb mooooltes respostes. I totes les trobareu en una nova sessió del cicle Cuentacuentahucha que, aquest divendres 26 d’abril a les 18.30, amb l’espectacle Kikirimú. L’edifici Hucha es converteix una vegada més en un escenari d’il·lusions, jocs, rialles… I, a més, aquesta vegada ho fa també convidant als més menuts perquè aquesta obra està pensada per a xiquets i xiquetes des dels 9 mesos fins als 6 anys.

La companyia Teatro de Trapo dibuixa un ambient únic sobre les taules. Mitjançant la música, les titelles, el clown i la fantasia, Pepo, un pallasso granger, mostra la vida a la granja, els diferents animals que hi viuen i les tasques que desenvolupen. Sempre potenciant el respecte a la natura i la vida de camp.

Ix el sol a la granja Kikirimú. Canta el gall i mugeix la vaca. Pepo es desperta molt content i feliç. Avui vol gaudir de la seua cadira nova però no recorda que hi ha molta feina: donar de menjar als animals, regar les plantes, recollir els ous de les gallines, munyir la vaca Paca, esquilar l’ovella Perejila i netejar al marrà Mariano. Pepo vol fer-ho bé, és molt enginyós, però una mica talòs. Com ho farà?… ¡Kikirimuuuuú!

Un espectacle musical de titelles i pallassos especialment recomanat per als més menuts amb una durada d’uns 35 minuts i entrada lliure fins a completar aforament. Pel cicle Cuentacuentahucha han passat espectacles com Els Contes del Cavallet, del teatre Buffo, o cinema infantil d’animació amb la projecció de la pel·lícula Alícia al País de les Meravelles.

Però atenció, perquè comença un nou dia a la granja …

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!