Onda, un castell per descobrir i per gaudir en família

Onda organitza (amb permís del temps) una doble jornada per descobrir el seu monument més emblemàtic: el castell. Dissabte 27 d’abril i diumenge el castell s’omple d’activitats per a tots els públics (altres només per a adults) que conviden a gaudir en família del programa Onda, un castell per descobrir. Aquesta segona edició incorpora un mercat solidari i manté l’oferta d’activitats i tallers infantils. Tan variada que et pots passar tot el matí o tota la vesprada (estar tot el dia amb xiquets i xiquetes és més complicat) gaudint d’un programa lúdic i cultural per a tots els gustos.

Activitats com l’exposició i vols de falconeria estan programats tant per dissabte com per diumenge i no cal dir el sorpresos que es queden els menuts quan veuen de prop aus rapinyaires tan imponents com àguiles, mussols, etc. Per als qui encara no coneguen el castell o el casc antic, també hi ha previstes visites guiades tots dos dies perquè ningú es perdi alguns dels detalls més curiosos que guarden aquests racons d’Onda.

I més activitats per a xiquets. Onda, un castell per descobrir també és el lema del concurs infantil de dibuix perquè els nanos puguen desenvolupar tota la seua creativitat i posar la seua imaginació a funcionar. Tampoc poden fallar els tallers, i no ho fan: de globloflexia, de maquillatge, d’estels o de maquillatge de fantasia. Uns programats en dissabte o en diumenge i altres que repeteixen tots dos dies (al final de l’article trobareu un cartell amb la programació amb els horaris oficials de tots els esdeveniments que us estem explicant).

Per als qui vulguen a prova el seu enginy i les seues habilitats podran fer-ho en la gimcana programada per al diumenge, una manera de divertir donant el millor de cada un. I què seria d’activitats infantils sense xocolatada? Doncs això, que també hi ha una xocolatada per al diumenge de vesprada. I com a colofó ​​a la programació diària, tant dissabte com diumenge conclouran amb concerts de metalls a càrrec de Metall Ensemble.

I que no se’ns oblide que també es podrà degustar gastronomia local. Com veieu, un planazo en família. Això sí, si la pluja ho permet. Caldrà estar atents al temps.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!