Per favor, no molesten!… Estem de part

Si algú busseja només un poquet en Internet per a conéixer la situació dels parts a Espanya i com ha anat canviant tot el que rodeja a aquest moment en els últims anys és més que probable que done amb la pàgina El Parto es Nuestro, una associació que ara està desembarcant a Castelló. Després que algunes de les seues associades es conegueren a través de la web i decidiren crear un grup a Castelló, arriba aquest divendres la seua primera proposta d’activitat, el videoforum sobre el documental La veu de les dones que es realitzarà el divendres 24 de maig, a les 18.30, en la Llotja del Cànem de Castelló.

El Parto es Nuestro celebra  la  Setmana  Mundial  del  Part Respectat (SMPR), sota el lema “Per  favor,  no molesten!…  Estem  de  part” amb la projecció en diversos punts de la geografia espanyola d’aquest documental realitzat  amb  la  participació  de  l’associació  i filmat en l’estiu de 2011. Un vídeo fet per dones, contant la història de part d’altres dones que van decidir “despullar les seues històries per a ser gravades”.

La projecció del documental i posterior debat és un acte, segons les organitzadores, ideal per a futures mares, embarassades, personal sanitari, personal del món de l’educació, mares, iaies… i totes les persones interessades en la maternitat i en el respecte. Per descomptat, xiquets i xiquetes seran benvinguts.

El Parto es Nuestro és presenta com una  associació  sense  ànim  de  lucre,  formada  per  usuaris,  usuàries  i professionals que pretén millorar  les condicions d’atenció a mares, fills i filles durant l’embaràs, part i postpart a Espanya. De moment el grup de Castelló no està constituït oficialment i per això no podreu trobar-ho en la web de l’associació, però la idea de les associades que ho estan promovent és fixar una reunió mensual i constituir-se com a grup, establint els mecanismes de contacte. I des d’Espai Menut vos anirem mantenint informats.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!