100 idees per un Castelló més sostenible i una festa en gran per celebrar-ho

Un gran èxit. La segona edició del concurs Els Ecoplanet dirigit a estudiants de quart a sisè de primària per fer de Castelló una ciutat més sostenible no pot tenir un balanç millor: més 100 treballs presentats al concurs, que han rebut més de 3.200 vots entre els visitants a la web. I quina millor manera de celebrar-ho que amb una festa amb magnificència. Els Ecoplanet vos esperen aquest divendres, 24 de maig, a la plaça Fadrell de 17.00 a 20.00, festa en la qual es comunicarà en directe la decisió del jurat i es lliuraran els premis a les 18.00.

Una celebració en la qual tots els xiquets i xiquetes de la ciutat són benvinguts i en la qual trobareu divertits i didàctics tallers, activitats i animacions tematitzades al voltant de l’eficiència energètica organitzats per les institucions i empreses patrocinadores del concurs. Ah! No vos perdeu l’Scalextric activat per plaques solars.

Altres xifres que avalen l’èxit de la convocatòria impulsada per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Castelló són els més de 200 menuts que s’han registrat a la pàgina web dels Ecoplanet que ha rebut més de 6.000 visites d’usuaris únics, un 25% més que en la I ª edició.

L’edició de 2013 es va iniciar el passat mes de novembre. Durant aquest temps, l’equip dels Ecoplanet han estat visitant les escoles de Castelló per exposar-los personalment en què consistia el concurs, centrat en les tècniques per millorar i promoure la sostenibilitat a Castelló.

Diverses han estat les temàtiques triades pels participants per als seus projectes: estalvi d’energia, punt net, biodegradació, eficiència energètica, … a través de les quals xiquets i xiquetes han pogut ampliar i reforçar els seus coneixements mediambientals. Però les temàtiques favorites d’aquest any han estat el cicle de l’aigua, els contenidors i les 3R (Reduir, Reciclar i Reutilitzar). El concurs, promogut per l’Ajuntament de Castelló, està patrocinat per Facsa, BP i UBE.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!