La Sala Zona 3 tanca amb el ritme i la música de Trobadorets la programació de maig

La programació de la Sala zona 3 de Castelló per aquest mes de maig està plena de propostes per partida doble: música, la del programa d’estimulació musical Baby Do-Re-Mi i la de Trobadorets, tallers creatius de decoració de samarretes Lilicamisetas i de creació audiovisual, i teatre, amb Algo que quería ser Alguien i Circus, una proposta de Storytime amb el segell Kids&Us. Tots els dissabtes, en sessió matinal o de tarda segons els dies, Zona 3 posa una alternativa d’oci familiar a l’abast de tots els públics.

TALLER LILICAMISETAS

Dia: dissabte 4 de maig
Hora: 11.00 a 13.00
Preu: 12 euros (per família, inclou material)
Edat: a partir de 2 anys
Reserva de places: 639 626 894/964 260 515
Descripció: sota el lema Lilicamisetas, els monitors utilitzen els ingredients de l’art i la il·lusió per conduir als participants per una divertida aventura de color. Un taller familiar per compartir i despertar la creativitat.

ALGO QUE QUERÍA SER ALGUIEN

Dia: dissabte 4 de maig
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros
Edat: a partir de 5 anys
Durada: 50 minuts
Reserva de places: 639 626 894/964 260 515
Sinopsi: aquesta obra per a públic familiar narra el viatge interior i exterior representat amb la màgia dels titelles. L’espectacle de Mima i Maya Jankovic, en què es combina el treball actoral (amb Benjamín Español) amb els titelles, evoca el coneixement i creixement d’un ésser innocent, curiós, obert com podria ser un xiquet… o qualsevol ésser humà. També un adult, per què no. Una proposta amb doble lectura, per a mentus i grans.

CIRCUS

Dia: dissabte 11 de maig
Sessions: 11.00 i 12.00
Edat: xiquets i xiquetes de 3 a 8 anys
Inscripció: a Kids & Us o trucant al 964 06 35 87.
Durada: 45 minuts
Descripció: representació en anglès de Circus seguint el model Storytime de Kids&Us, una representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per fer que els més petits gaudeixin d’un espectacle en anglès. A la Storytime s’interpreten contes pensats i desenvolupats per l’equip pedagògic de Kids & Us per oferir als petits unes històries divertides i de fàcil comprensió que permeten la interacció entre els actors i el ‘xicotet’ públic.

TALLER FAMILIAR BABY DO-RE-MI

Dia: dissabte 11 de maig
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros
Places limitades: reserves al 699 904 351/964 260 515
Descripció: tallers d’estimulació musical a través del ritme, el moviment corporal i els sentits aplicat al període inicial de la vida (0 a 6 anys). En aquests tallers, mares i pares comparteixen amb els fills i filles diferents activitats i jocs musicals on explora i investiga, es desenvolupen habilitats motores i cognitives, s’adquireix capacitat d’atenció i escolta, es desenvolupa i fomenta la relació i la comunicació social i familiar, es desperta la imaginació, la curiositat i la creativitat dels més menuts.

TECNOLOGIA DIVERTIDA

Dia: Dissabte 18 de maig
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros
Aforament limitat: reserves al 639 626 894/964 260 515
Descripció: imagina, crea i dibuixa. Tecnologia al servei de la creativitat. Experimenta com la teua creació irrepetible es projecta a la pantalla. Una sessió pensada per endinsar-se al món de la creació virtual, un dels moviments culturals de l’art contemporani.

TROBADORETS EN CONCERT

Dia: dissabte 25 de maig
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros
Edat: públic familiar
Reserva de places: 639 626 894/964 260 515
Descripció: es van estrenar a la Sala zona 3 el passat 20 d’abril i mes després repetiran després de l’èxit obtingut. Pau Sancho, cantant i presentador, Gerard Chiva, guitarra espanyola i guitarró, i Javi Rua, guitarra i percussions, tocaran de nou cançons de primer CD, Sons i cançons, com Trobadorets, Els Números, L’ovella, Els Cavallers, El rock dels instruments i Adéu, adéu. Quatre composicions pròpies, una del cançoner popular -Els Cavallers- i l’Adéu, adéu de Xesco Boix. Però hi haurà més: cançons populars que agraden a menuts i grans, que canten i ballen com en la seua infància.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!