Cuineo posposa a juliol el curs gastronòmic per a compartir ‘Mamà, hui cuine jo!’

És el que ens agradaria sentir a moltes mares (també pares, és clar), que els nostres fills o filles ens diguessen: Mamà, hui cuine jo! Aquest el suggerent títol del nou curs programat per l’aula de cuina Cuineo que, després de ser aplaçat, se celebrarà finalment aquest divendres 5 de juliol a les 19.00. La cita gastronòmica està pensada per compartir entre grans i menuts.

El taller gastronòmic està dirigit a xiquets i xiquets de 3 a 12 anys. En principi, els plats que s’el·laboraran continuen sent els mateixos: divertides palmeres de Frankfurt, muffins de sabors, deliciosos nuggets de pollastre i un deliciós pastís de xocolata. L’equip de cuina del Cafè Auditori vos deixarà posar les mans a la massa perquè aquest divendres cuinen vostres fills.

FITXA MAMÀ, HUI CUINE JO!

Data: divendres 5 de juliol
Horari: per determinar
Places: 40 persones
Preu: 40 euros (adult + xiquet/a)
Lloc: Restaurant Cafè Auditori (Auditori i Palau de Congressos de Castelló)
Més informació: 964 231 440 / cuineo(arrova)intur.com

Cuineo ja ens ha sorprès en altres ocasions amb tallers que segueixen la mateixa filosofia de compartir la cuina. Com amb els ossets, hamburgueses casolanes, plumcakes terrorífics i xupitos de sang que van elaborar amb motiu de la celebració de Halloween.

O quan ens van convidar a menjar més sa sense que això suposés fer una cuina avorrida just al juny de l’any passat. Així us ho explicàvem “Agafem una mica de pintura, ho barregem amb xocolata, feltre, murals de colors, broquetes, batuts i molta fruita i verdura, ho agitem tot bé i obtenim una combinació perfecta per passar un matí de diumenge divertida i diferent ja alhora ensenyar als petits a menjar millor. És la proposta del curs Menja vitamines, menja colors “.

Com veieu, i només és una mostra, experiències que avalen la proposta de l’Aula Gastronòmica Cuineo per apropar els menuts a la cuina, inculcar-los la importància de menjar sa i potenciar els hàbits saludables. I amb ells i elles com a protagonistes.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!