Embaràs musical: música per a mares i bebés a Almassora

La música amansa les feres…i als bebés. Per això, si estàs esperant un bebé o acabes de tindre un recentment t’interessarà saber que l’Escola de Música Mestre Agut Manrique d’Almasssora ha programat per al pròxim curs 2013/14 cursos dirigits a introduir la música des de les etapes més primerenques de la vida, i inclús des del mateix moment de l’embaràs.

Els cursos per a les futures mamàs i papàs porten per títol Embaràs musical: cant prenatal i musicoterapia per a embarassades i tindran una duració d’una hora a la setmana. L’objectiu és afavorir la relaxació, respiració i la tonificació de la musculatura per al part. Tot per a crear un espai de sons i cançons que el bebé podrà reconéixer sentint-se reconfortat quan ja haja nascut.

Si ja tens el teu bebé (d’entre 0 a 12 mesos) i vols disfrutar de sessions musicals, pots optar pel curs Música per a bebés, que tindrà una duració setmanal de 45 minuts. En este es perseguix l’estimulació per mitjà del ritme i la música.

La musicoterapia consisteix en l’aplicació científica del so, la música i el moviment per a facilitar la comunicació, promoure l’expressió individual i afavorir la integració social. A nivell d’estimulació primerenca, el seu ús s’està estenent dins dels programes educatius per a facilitar l’aprenentatge en els xiquets. Ja durant l’embaràs, la música té nombrosos beneficis per al desenvolupament del xiquet i el benestar de la mare. La música estimula la freqüència cardíaca en el fetus i la producció d’endorfines en la mare.

Per a ambdós cursos et pots inscriure del 24 al 28 de juny, en horari de 16.00 a 19.00 en la Casa de la Música d’Almassora (al costal del col·legi Cardenal Cisneros).

Curs: Embaràs musical: cant prenatal i musicoterapia per a embarassades.
Periodicitat: 1 hora a la setmana.

Curs: Música per a bebés
Periodicitat: 45 minuts a la setmana.

Inscripcions: del 24 al 28 de juny del 2013. De 16.00 a 19.00 en la Casa de la Música d’Almassora.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

3 thoughts on “Embaràs musical: música per a mares i bebés a Almassora

  1. M ‘agradaria fer musicoterapia per a embarassades. Estic de 32 setmanes. Encara queden places? I per fer-ho després amb el meu fill ja he de matricular-me.
    Gracies per la seua ajuda.
    Saluts coordials,
    Laia Lluna

    • Hola Laia. El milor és que telefones directament a la Casa de la Música Mestre Agut d’Almassoa i preguntes si queden places. Ara en setembre tornaven a obrir un nou periode d’inscripció a banda del que van obrir en juny. Salut.

  2. Pingback: Evita la soledad y el estrés durante la maternidad.

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!