Pupetes i Fideu ‘clowntan’ amb vosaltres per viatjar al món màgic dels contes

Pupetes i Fideu, dos dels personatges més carismàtics d’Engrata Teatre, s’ajunten en l’espectacle interactiu Clowntamos contigo per fluir amb el públic i crear entre tots noves formes dels contes tradicionals ja coneguts per tots. Des de l’essència del pallasso, la creativitat, l’escolta i l’enginy ens transportaran al món màgic dels contes, però amb el toc de bogeria i tendresa que caracteritza els pallassos. Aquest divendres, 7 de juny, a les 18.30 a l’Edifici Hucha i amb entrada gratuïta.

Eren 3 aneguets o tres porquets? És l’àvia de la Caputxeta la que porta la cistelleta a la seva néta o viuen tots a la casa de l’àvia ja que s’han quedat sense casa? Els que es quedaven sense casa no eren els porquets petit i mitjà? Qui és el llop en aquest món actual?.

Contes d’avui i de sempre amb el toc social i al mateix temps trencador que Rosana Mira, en el paper de Pupetes, i José Carlos Soto, al de Fideu, interpretaran a la sala d’actes de l’Edifici Hucha de la Fundació Caixa Castelló dins del cicle d’espectacles de teatre per a joves Cuencuentahucha.

La proposta innovadora d’Engrata apunta la interactivitat amb el públic que és qui decideix quin conte s’explica i són Pupetes i Fideu que transporten els espectadors menuts i a les seues famílies al món del conte escollit en la versió més pallassa. I, és clar, se sap com comencen els contes, però no com acaben, perquè el tercer personatge del conte sempre serà el públic, que ajuda a Pupetes i Fideu a construir la nova versió.

Des dels seus inicis, el 1999, Engrata Teatre ha conjugat la formació i la creació d’espectacles teatrals amb l’organització de tallers capitanejats per professors de tots els estils i totes les escoles nacionals i internacionals. És ara, en el seu desè aniversari com a companyia professional, quan ha encarrilat el tema de l’escola rumb a una formació més completa, encaminant els seus passos cap a una Escola d’Artistes per a xiquets, per utilitzar l’art (teatre, clown, música, pintura, dansa, etc.) com una eina més dins del procés de creació de l’ésser humà, educant les emocions i posant canals per a la perfecta expressió de les mateixes.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!