Una benvinguda a l’estiu al Raval Universitari amb pa i porta, màgia i postres casolans

L’estiu sap millor al Raval Universitari. L’associació de veïns organitza una festa de benvinguda a la nova estació oberta a veïns, veïnes del barri i visitants: música, màgia, focs artificials, sopar de pa i porta i fins i tot concurs de postres casolanes. El parc del llac (la zona verda situada en paral·lel al riu Sec des del pont del TRAM a l’avinguda Sos Baynat) us espera aquest dissabte, 22 de juny, des de les 19.30 fins a la mitjanit. Una vesprada per gaudir de les activitats infantils en la vespra d’una altra nit màgica, la de Sant Joan.

Després de l’èxit de la festa de la primavera, celebrada el passat 23 de març, l’A VV Raval Universitari torna a programar una activitat pensada per fer d’un espai públic com el parc del llac centre de trobada veïnal. Ara amb la intenció de rebre l’estiu, l’època de les vacances escolars, com es mereix. Llavors van ser tallers, exhibicions, jocs i teatre, ara arriba el torn de la música, la màgia, sopar de germanor i un concurs d’allò més dolç: el de postres.

Perquè no vos perdau detall, recordeu que l’esdeveniment està obert a la participació de qualsevol ciutadà que ho desitge, ací vos deixem els horaris: música de dj des de les 19.30 a les 24.00 per posar ritme a la festa estival; a les 20.00 actuarà el mag Óscar; de 21.00 a 21.30 recollida de postres participants en el concurs (per als que vulgueu participar ací teniu les bases); 21.30 sopar de pa i porta, 22.00 prova de les postres per part del jurat i repartiment de mistela i moscatell a càrrec de l’entitat veïnal per a majors de 18 anys ia les 24.00 focs artificials no professionals i fi de festa.

La intenció del col·lectiu veïnal és celebrar un esdeveniment d’aquest tipus per cada estació amb activitats diferents adaptades a l’època de l’any. La primera que es va celebrar, la de la primavera, va ser un èxit en tots els sentits: per la participació i per l’arribada de visitants. Un dia de festa en tota regla que des del Raval Universitari confien a repetir aquest dissabte. A més amb l’al·licient de les zones de jocs infantils repartides a la zona verda que permeten als menuts fer seu el parc. Ja saps, si voleu donar la benvinguda a l’estiu, l’A VV Raval Universitari vos espera.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!