Jocs en família, xarrades i tallers per aprendre jugant a Borriana

El Servei d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI) de Borriana ha obert el termini d’inscripció a les activitats programades per al primer trimestre del curs 2013-14. Sota la premissa de promoure la cultura d’una interacció familiar beneficiosa per als xiquets i xiquetes des d’edats primerenques que contribuisca a augmentar la qualitat de vida de pares i fills

i prevenir possibles dificultats, l’ADI inclou xerrades per a pares i mares, jocs en família i tallers per aprendre jugant . La inscripció es pot formalitzar trucant als telèfons 964 033 208 o 630 717 097 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00.

XARRADA A FUTURS PARES I MARES

Dies: 16 d’octubre i 11 de desembre
Horari: 9.30 a 10.30
Descripció: periòdicament es realitzen reunions al Centre de Salut Novenes de Calatrava amb els futurs pares/mares. En elles es reflexiona sobre temes relacionats amb l’educació, el vincle afectiu, la importància d’un bon desenvolupament emocional com a factor preventiu i se’ls informa de les prestacions i activitats que es programen des del servei municipal d’Atenció al Desenvolupament Infantil. També se celebren regularment xerrades col·loqui dirigides a pares i mares de nadons.

JUGUEM EN FAMÍLIA 

Dia: 26 d’octubre
Horari: 10.30 a 12.00
Lloc:
Centre Municipal de les Arts (C/ Sant Pere Pasqual s/n)
Descripció: activitat adreçada a pares i mares amb els seus nadons i fills xicotets (de 0 a 3 anys ) en la qual els participants gaudiran amb diferents propostes i recursos lúdics. Es tracta de passar una estona junts jugant, aprenent i gaudint.

XARRADA: EL JOC I LA JOGUINA

Dia: 14 de desembre
Horari: 10.30 a 12.00
Lloc: Centre Municipal de les Arts ( C/ Sant Pere Pasqual s/n)
Descripció: dirigida a pares, mares i professionals de l’entorn de xiquets menuts ( 0 a 6 ainys), aquesta sessió aborda l’essencial del joc en el desenvolupament personal dels més menuts. Per aquest motiu, és necessari crear ambients apropiats per al joc amb propostes i materials diferents que permetin als nostres petits desenvolupar explorant, manipulant, investigant, descobrint i sobretot gaudint.
Imparteix: Cristina Ventura .

TALLER DE NADONS: APRENDRE JUGANT

Durada: 7 sessions
Inici: 23 d’octubre ( sessió teòrica per a adults )
Sessions de joc i aprenentatge: 30 d’octubre , 6 , 13 , 20 i 27 novembre i 4 de desembre.
Horari: 10.15 a 11.15
Lloc: aula d’usos múltiples. Primer pis del Centre Cultural La Mercè (plaça la Mercè s/n )
Dirigit a: nadons de 5 a 11 mesos
Descripció: el taller de nadons és una iniciativa de caràcter preventiu basada en la interacció. Sorgeix amb la finalitat de proporcionar recursos lúdics de caràcter psicopedagògic als adults del seu entorn. Aquest taller comença amb una sessió teòrica que tractarà sobre el desenvolupament del nadó i els aprenentatges primerencs. Aquesta sessió teòrica, adreçada únicament a adults, estarà a càrrec de les professionals de l’ADI: Ana Vicent ( psicòloga ) i Lina Puig (pedagoga). En les següents sessions els nadons i els seus familiars gaudiran de sessions de joc en què aprendran recursos per interactuar amb els seus nadons de manera que beneficie el seu desenvolupament.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!