Jocs i tallers en el torneig benèfic de padel Solidaritza la teua energia

La solidaritat és un valor en alça que intentem transmetre als nostres fills cada dia. I ara ho pots posar en pràctica en una jornada esportiva i festiva, promoguda per Susana Fabregat, a través del projecte Solidaritza la teua energia, una iniciativa solidària a favor de l’Associació de Paràlisi Cerebral de Castelló (Aspropace). En què consistirà i què pots fer amb els teus fills? Es tracta d’un Torneig de padel benèfic que se celebrarà en Mas del Frares el dissabte 9 de novembre de 10 a 19 hores.

Eva Córdoba i Susana Fabregat

Tots aquells afeccionats a aquest esport que acudisquen amb els seus xiquets poden estar tranquils perquè l’organització també ha pensat en ells. Durant la jornada s’han previst un gran nombre de jocs cooperatius, a més del tradicional joc de l’oca, així com diferents tallers perquè ningú s’avorrisca des del minut zero. Així que no hi ha excusa possible per a sumar-se a aquesta bonica iniciativa que està prenent força, des del passat mes de juliol en la qual va ser presentada a Benicàssim.

Per als quals encara no coneixeu el projecte, Solidaritza la teua energia ajuda a recaptar fons econòmics per a pal·liar les retallades que, com altres associacions, està tenint Aspropace a Castelló. Il·lusió, positivisme, força, valor i moltes altres paraules de superació s’han imprès en polseres elàstiques de diferents colors, dissenyades per Eva Còrdova, per a canviar-les per 2 euros i donar tota la recaptació a l’associació amb l’objectiu que puga seguir realitzant la seua labor diària.

A més de les activitats infantils i la competició esportiva, la trobada del dissabte també deixarà un espai a la música amb l’actuació del grup Simago Lemons.

Les inscripcions encara estan obertes en Mas dels Frares i l’establiment Atmósfera Sport Padel del carrer Vera, 13 de Castelló.

Els preus són:
Torneig de pádel + menjar: 15 euros
Categoria M/F
Menjar adult: 10 euros, xiquet: 5 euros

Us animem a tots a passar un dia en família gaudint de l’esport, els jocs i la música per una bona causa!

           

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!