Vols veure el musical La isla del tesoro? Sortegem quatre entrades dobles

Si voleu un bon pla per a gaudir de la vesprada del diumenge, no li pegue més voltes. El musical La isla del tesoro plenarà d’acció, aventures i cançons l’escenari del Teatre Principal de Castelló este diumenge a partir de les 17.00. El clàssic de la novel·la d’aventures de Robert Louis Stevenson es converteix en musical dirigit a tota la família amb la companyia Magatzem d’Ars en un espectacle organitzat per Metrònom, i que gràcies a Espai Menut podran gaudir Roxan Navarro, Vanessa Fibla, Isabel Mateo i Josep Manuel Navarro. Ells són els guanyadors del nostre sorteig de quatre entrades dobles. Enhorabona! Les entrades es recolliran al Teatre des d’una hora abans que comence la funció.

La isla del tesoro, que es representarà en castellà, és una obra d’acció i aventures per a tota la família en la qual no faltaran les lluites d’espases entre pirates feroços. I al costat d’açò podreu viatja a bord de la Hispaniola cap a la illa del Tresor.

En l’argument s’explica la història de Jim Hawkins, un xiquet que somia a convertir-se en un gran mariner, però el que ell no sap és que el seu somni està molt prop de fer-se realitat. Deixarà de servir pitxers de rom a borratxos i pirates i s’embarcarà en una aventura solcant els mars a la recerca de l’illa del Tresor. Jim Hawkins es veurà obligat a deixar de ser xiquet i en el transcurs d’aquesta aventura haurà d’aprendre, amb l’ajuda de diferents personatges, que representaran per a ell la figura paterna que mai va tenir, a comportar-se com un home.

Gaudeix d’aquesta gran aventura, on el jove Jim coneixerà a Long John Silver, un amic que li canviarà la vida per sempre. Embarca’t en la goleta La Hispaniola a la recerca de la illa que amaga un gran tresor i viu en directe aquesta història que no passa de moda. Vos recordem també que els socis del Club Groguet tenen un 10% de descompte en les entrades. Una gran aventura solcant els mars us espera a tota la família!

Funcions: 17:00 i 19:30.
Entrades: 9, 12 i 15 euros. A la venda en les taquilles del Teatre Principal (Tel. 964 723 602)

DIRECCIÓ: Albert Pueyo
MÚSICA: Ferran González
COREOGRAFIA: Guillem Cirera
REPARTIMENT:
Jim: Miguel Ángel Sánchez
Silver: Albert Pueyo
Dr. Livesey: Guillem Cirera
Ben Gunn: Onofre Rojo
Smollet: Jordi Fornieles
Harry: Nil Bofill

En Espai Menut ens encanta apropar-vos tota la programació d’oci i cultura per a públic familiar. No deixeu de seguir-nos perquè ja estem pensant en propers sortejos per a posar-vos en safata la possibilitat de gaudir de musicals, teatre i, en estiu, parcs acuàtics.

Per a participar en els nostres sortejos solament has de seguir aquests tres simples passos:

  1. Ser fan de la nostra pàgina en Facebook.
  2. Fer-te subscriptor/a de el nostre Newsletter per a rebre el nostre butlletí setmanal amb una selecció de recomanacions per al cap de setmana. http://www.espaimenut.com/newsletter
  3. Enviar un correu electrònic amb la paraula clau que nosaltres et donem en l’assumpte a la nostra adreça info(arrova)espaimenut.com, posant el teu nom complet i un telèfon de contacte.

Així de fàcil entraràs en els sortejos que fem. L’última promoció, de quatre entrades dobles per al musical La isla del tesoro, ha estat oberta fins al divendres 22 de novembre a les 12.00. Espai Menut dona a conèixer als quatre guanyadors o guanyadores enviant un correu electrònic personal. Les entrades es poden arreplegar en taquilla a partir d’una hora abans de començar el espectacle.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!