Teatre, una clau i molta fantasia per a arrancar temporada en la Sala Zona 3

teatroensalazona3

Amb el final de l’estiu a poc a poc tot torna a la normalitat i les sales reprenen la seua programació. Com és el cas de la Sala Zona 3, sala polivalent situada en el carrer Bisbe Salinas que elabora, cada temporada, una interessant programació pròpia els dissabtes al matí dirigida al públic familiar i infantil; obres de teatre, circ, contacontes, màgia,… A més d’espectacles, en Zona 3 es desenvolupen també diferents tallers i cursos pensats per a aquest tipus de públic; relacionats amb les arts plàstiques, videojocs, robòtica i cinema. Tota la informació es pot trobar en la seua pàgina web.

Aquesta temporada arranca el dissabte 3 d’octubre a les 11.30 (aportació 4 euros) amb una proposta teatral dirigida al públic familiar: La llave dorada y los reyes, un joc entre el que som i el que volem fer ple de fantasia. Animació, aventura, naturalitat i bon humor per a traure un altre jo, aquell del que parlava William Shakespeare en Hamlet: “Ser o no ser”. Hi haurà una clau, que obrirà les portes a la fantasia i imaginació, un lloc en el qual poder ser des de l’heroi al príncep granota. Amb aquesta clau tot serà possible per a ells i elles, i divertit.

_foto de portada espectacle en la Sala Zona 3, per Zona 3.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!