‘Randero KIDS’ celebra el dia de la infantesa en la Vall d’Uixó amb Los Fresones Rebeldes

losfresonesrebeldes

“Tengo derecho a ser feliz”, reivindica la lletra del conegut tema “Al amanecer” de Los Fresones Rebeldes. El mateix dret que tenen, i haurien de tindre, tots els xiquets i xiquetes. Precisament, sota aquesta premissa naix la iniciativa Dia de la infantesa-Randero KIDS, que tindrà lloc els dissabtes 14 i 21 de novembre en la plaça del Parc de la Vall d’Uixó; amb entrada lliure.

Música, activitats i passar el dia en família per a fer que els xiquets i xiquetes es divertisquen i siguen més feliços en la Vall d’Uixó. Des de Randero, empresa que impulsa aquesta iniciativa, s’organitzaran diferents activitats esportives (bàdminton, tenis de taula, paintball,…), tallers (manualitats, pintacares, jocs,…), un parc infantil, àrea de descans i una zona amb materials perquè sàpien una mica més sobre educació vial.

El plat fort de Randero KIDS arribarà el 21 de novembre a les 12.00 amb l’actuació d’una de les bandes espanyoles mítiques de finals dels anys 90 amb l’eclosió de l’escena indie: Los Fresones Rebeldes, i la seua particular combinació de indie-pop, rock i punk. Fa un any, després de la seua dissolució en 2001, la banda va tornar a pujar-se sobre un escenari per a celebrar el seu 25 aniversari, i després de l’increïble acolliment que van tenir van decidir donar una última gira que acabarà a la fi de 2015. Pel que el seu pas per la Vall d’Uixó serà una de les últimes oportunitats de veure’ls en directe i recuperar aqueix reeixit –i apegalós- “Al amanecer”. Però abans, a les 10.45, Guateque versionarà els hits més sonats dels anys seixanta i setanta.

https://youtu.be/5mfvhreMLHs

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!