Disney Live! , en l’Auditori: “Es una gran oportunitat per a veure de prop als personatges Disney”

disneylive12

Disney Live! Mickeys Music Festival és una proposta única, i no solament perquè es tracta d’una producció amb el segell de Disney Live, sinó per l’originalitat de la mateixa. Però abans que arriben Mickey i els seus amics a Castelló, parlem amb el responsable de comunicació de Feld Entertaiment Espanya (organització de l’espectacle) perquè ens explique una mica més sobre la que van a embolicar els personatges Disney els dies 29 i 30 de desembre en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló a les 16.00 i 19.00 els dos dies, amb una sesió extra a les 12.00 el dimecres 30. Les entrades anticipades a partir de 24 euros es poden adquirir a través de la seua pàgina web, el servei online o en les taquilles de l’Auditori i el Teatre Principal.

>Disney Live! Mickey’s Music Festival recupera diferents personatges coneguts de Disney com Mickey, Minnie, La Sirenita, Aladdín, etc. És una recopilació de cadascuna d’aquestes històries o la proposta aporta una nova història?
L’espectacle està protagonitzat pels personatges més clàssics de Disney i alguns més moderns, oferint alguna cosa diferent. Es tracta d’un viatge musical que comença de la mà de Mickey Mouse que, al costat de Minnie, Donald i Goofy, vol organitzar un concert de rock. Així, la música es converteix en el pilar del xou i la peça clau sobre la qual es van desenvolupant totes les històries.

>Donant xicotetes pinzellades, quin serà el paper de cadascun d’aquests personatges?
En aquest xou els personatges celebren les històries Disney representades amb altres melodies més conegudes, ja que cada convidat especial té el seu estil musical.

El públic podrà veure de la mà de Aladdin, Yasmin i el Geni moviments d’hip-hop, acrobàcies i catifes voladores. Sota l’aigua, el públic es trobarà amb Ariel, Sebastián i els seus amics aquàtics per a ballar a ritme de reggae, i mourà l’esquelet mentres Woody, Buzz i Jessi els ensenyen a ballar a l’estil rodeo. Acompanyar tots aquests contes d’una banda sonora ajudara als més xicotets a endinsara en les aventures que succeiran.

>Quins són les particularitats d’aquesta proposta de Disney Live? Es tracta d’un musical, una obra de teatre, circ,…?

Disney Live! Mickey’s Music Festival és un musical molt interactiu! En cada instant del concert els espectadors podran connectar amb els personatges Disney a través d’elements molt divertits. Els actors aconseguiran que el públic forme part del xou, que ballen, riguen i ho passen en gran. És un espectacle que et manté despert en tot moment. Hauran d’estar atents al que puga succeir, fins i tot si en algun moment cauen globus gegants del sostre mentre els personatges Disney ballen en l’escenari…

>Ara els personatges Disney s’atreviran amb nous ritmes. Ha sigut en realitat sempre Mickey un amant de les caçadores de cuir i el so rock d’una bona guitarra?
Disney ha promogut sempre la idea que una cançó pot emocionar a milions de persones convertint la música en un dels principals components de la narració de contes. En aquest xou en concret el públic sentirà més estils musicals que mai: Hip-hop, pop, swing, reggae, rock, country,… I sorprenents versions d’algunes cançons de Beyonce o Baha Men!

>És un espectacle pensat principalment per al públic infantil, però que també podran gaudir els adults?
L’espectacle ofereix un atractiu per a tots. El repartiment d’actors és absolutament polivalent. Hi ha jocs, bona música, coreografia, acrobàcies espectaculars… El públic haurà d’ajudar als seus personatges Disney favorits a organitzar el concert musical, i es crearà un entorn en el qual les famílies podran connectar amb els seus personatges favorits ballant i cantant amb ells, no serà possible avorrir-se.

disneylive11

>Ja fa més d’un any des de l’estrena d’aquesta proposta, que a més ve amb el segell global de Disney Live, la qual cosa és sinònim d’èxit entre el públic. Quin balanç faríeu d’enguany de recorregut amb Disney Live! Mickey’s Music Festival?
El balanç és positiu. L’espectacle ha tingut un bon acolliment pel públic en el tour més llarg que s’ha fet mai de Disney Live a Espanya. El xou ho han vist centenars de milers d’espectadors en un total de 28 ciutats.

>Quin és el propòsit de cadascuna de les idees que acompanyen els projectes de Disney Live?
Disney Live! Mickey’s Music Festival ha sigut dissenyat per a fer gaudir a xicotets i grans d’al voltant del món, per la qual cosa les cançons seleccionades són les més conegudes de cadascuna de les pel·lícules, i a més explica aventures en les quals es posen en relleu els valors universals: l’amistat, l’honestedat, la valentia i la senzillesa.

>Llavors, pla perfecte per al Nadal amb els/as peques anar a l’Auditori de Castelló del 29 al 30 de desembre?
És una gran oportunitat per a gaudir i veure d’a prop als personatges Disney autèntics. Les famílies de Castelló gaudiran de cada minut d’aquest espectacle i passaran moments divertidíssims ballant com mai, unes festes nadalenques úniques!

disneylive3

_fotos: Disney *Live

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!