Portsxinel·la. El festival de titelles de Els Ports

titelles quijote

La Setmana Santa en la comarca de Els Ports comptarà amb uns convidats especials: les titelles. Sota el nom de Portsxinel·la, una mostra de teatre recorrerà entre el 15 i el 23 d’abril les poblacions de Castell de Cabres, Castellfort, Cinctorres, Forcall, La Mata, Morella, Todolella, Vallibona, Vilafranca i Villores. En elles es podrà contemplar exposicions, participar en tallers i presenciar representacions d’obres a càrrec de les companyies Xarop Teatre (Castelló), Ca Ninot i La Puntual (Catalunya), Teatre Arbolé (Aragó), així com cercaviles.

En el marc de les vacances de Setmana Santa, companyies de teatre provinents de la Comunitat Valenciana, Aragó i Catalunya ompliran de somriures els carrers i places amb una programació variat i de qualitat. En total seran unes vint representacions en els deu municipis.

Presentación de PowerPoint

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!