Concerts, tallers i una zona exclusiva en el feCStival dels ‘kids’

fecstivalKIDS

Un festival dins d’un festival, així és el feCStival KIDS del feCStival. Des que el feCStival se celebra en el Parc Rafalafena, aquest compta amb un espai dedicat al públic infantil i familiar. Un espai que enguany, en la seua cinquena edició, que se celebrarà el 7 d’octubre en el Parc Rafalafena, es fa encara més gran i guanya importància dins de la programació del festival.

Des de les 11.00 fins a les 19.00, feCStival KIDS desenvoluparà totes les seues activitats paral·lelament als concerts que tindran lloc en l’escenari del festival. Proposant un concepte de festival per a xiquets i xiquetes dins de la idea global del feCStival. A l’aire lliure i amb diferents activitats i tallers que es desenvoluparan durant tota la jornada (pots consultar la programació completa del feCStival KIDS en aquest enllaç), i que donen forma a una programació pensada per a diferents edats (d’1 a 12 anys).

Des de la seua nova zona exclusiva per als i les més xicotetes (d’1 a 4 anys) fins a una zona esportiva, els  tallers de ciència, robòtica, iniciació a la música, creació d’instruments musicals i de modelar globus. També jocs tradicionals, contacontes (contaclown i storytime), pintura de panells i activitats com a ioga i zumba i una gymkana. A més el feCStival KIDS compta amb la seua pròpia programació de concerts, també protagonitzada pels xiquets, i és que els alumnes i alumnes de Mondo Ritmic actuaran en l’escenari del feCStival KIDS.

El feCStival llança una promoció online (fins al 24 de setembre) d’entrada d’adult i de xiquet/a per 10 euros. Una vegada esgotades o passat el termini, l’entrada infantil costarà 2 euros i la d’adult 10 euros. Amb la programació del feCStival KIDS, el feCStival tanca el cartell d’una edició per la qual passaran bandes nacionals com a molt i Smile i bandes locals com Ruth Baker Band, Els Amants i deBigote, entre altres (consulta el cartell musical en aquest article de Nomepierdoniuna).

22228091_866846326812074_1668185758069401181_n

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

4 thoughts on “Concerts, tallers i una zona exclusiva en el feCStival dels ‘kids’

  • ¡Hola Maria! Según la información que nos ha trasladado el feCStival, se trata de una zona exclusiva para los y las más pequeñas (con edades comprendidas entre 1 y 4 años) con un espacio delimitado con juegos adaptados a su corta edad. De todas formas, si tienes alguna consulta, puedes ponerte en contacto con la organización del festival a través de su página de Facebook. ¡Saludos!

  • ¡Hola María!
   Soy Silvia, una de las organizadoras de FeCStival. Para ser algo más específicos, la zona exclusiva para los más peques es un espacio acotado con diferentes actividades dirigidas a niños de 1 a 4 años. Habrá juegos de construcciones, psicomotricidad, material para colorear, etc. ¡Esperamos haberte podido ayudar!

   Y, como dice Asun, para cualquier duda puedes ponerte en contacto con nosotros a través de nuestra página de Facebook o mandando un correo a info@fecstival.com

   Gracias.

 1. Pingback: 5º feCStival: un escalón más cada año | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!