Abril metal·ler amb Sentim els Parcs

Guilles

Si el trimestre passat el protagonisme li’l portaven les rimes del rap, els mesos d’abril, maig i juny estaran dedicats a la música rock, metall i hardcore. El cicle Sentim els Parcs proposa una primavera contundent i plena d’energia amb un pla perfecte per als matins dels diumenges (d’11.00 a 14.00; els concerts a les 12.30). Activitats esportives, de sensibilització mediambiental i música en directe. I tot amb entrada lliure i amb el propòsit de dinamitzar la ciutat, ja que cada cita amb Sentim els Parcs es realitza en una localització diferent entre Castelló i el Grau.

La programació del mes d’abril arrancarà el diumenge 8 en la plaça de la Bonaigua amb esgrima, amb el Club Esgrima Azahar, activitats de sensibilització mediambiental, jocs educatius de fusta i el concert de Razón de Odio. El grup de metall-hardcore, que es troba preparant el que serà el seu segon llarg, es caracteritza pel missatge que llancen les seues cançons a les quals donen forma a través de potents directes.

La següent cita la tenim el diumenge 22 d’abril en la plaça Illes Columbretes amb una jornada intensa que combina gimnasia artística amb el Club Gimnàstic La Plana, activitats de sensibilització mediambiental i jocs educatius de fusta. La part musical la posarà el CEIP Bisbe Climent amb L’escola canta i els locals Guilles. Si alguna cosa caracteritza a aquest grup és el seu ímpetu per anar més enllà, mostrant sempre un vessant creatiu del metall i el millor exemple d’açò és el seu últim treball, Harvest of grey days (2017), amb portada de Nacho Puerto. Com ells afirmen, “composició i producció sense escatimar en detalls”.

cartell_sentimelsparcs_abril

 

_foto Guilles por Slowphotos.es

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Be Sociable, Share!