Concurs de bandes i solistes: actua en Formigues Festival i grava un single

41274717445_7f2f7a182e_o
El festival familiar Formigues  de Benicàssim organitza la seua setena edició els dies 11 i 12 de maig. La cita per excel·lència per a gaudir en família, i que aquesta edició torne amb el seu concurs de bandes i/o solistes.

Un concurs, que celebra la seua tercera edició, i que es converteix en una gran oportunitat perquè xiquets i xiquetes i joves de 5 a 16 anys demostren la seua creativitat i talent musical. Una plataforma que també serveix per a premiar i reconèixer el seu esforç, ja que el premi consisteix en formar part del cartell de la pròxima edició de Formigues Festival; com ja van fer Black&Beat i Teen Twelve en 2018 i Las Eléctricas en 2017.

Per a participar, han d’inscriure’s a l’III Concurs de Bandes i Solistes entre l’1 i el 15 de febrer a través de la seua pàgina web. Així que, fins que arribe el moment, és el moment de posar-se a la feina per a preparar les candidatures, ja que un dels requisits és que cada proposta tinga un repertori per a cobrir 30 minuts de concert.

El jurat

El jurat professional comptarà amb quatre expertes en l’àmbit musical, com Bertha M. Yebra, fundadora de la pionera la revista musical Popular 1, Marcela San Martín, vicepresidenta de MIM (Mujeres de la Industria de la Música), Dj Eneida, directora executiva en l’agència Fever! Productions, i tancant el quartet, Patrizia Escoín, vocalista, cantant i compositora de reconeguda trajectòria en formacions com Los Romeos, Lula o el més recent, Exfan.

Elecció guanyadors i premis

L’elecció i publicació dels cinc semifinalistes serà el divendres 1 de març. La banda i/solista guanyadora i finalista es donarà a conèixer el divendres 8 de març.

La proposta finalista, a més d’aparéixer en el cartell i promoció en els diferents canals de difusió del festival, actuarà en Formigues el 12 de maig i guanyarà 10 abonaments. Mentrestant, la banda o solista guanyadora, a més d’actuar també el 12 de maig, aparéixer en el cartell i guanyar 20 abonaments per al festival, podrà gravar una cançó en format digital en els estudis La Seta Azul de Benicàssim.

_foto banda guanyadora del Concurs de Bandes i Solistes Formigues Festival de 2018 actuant en el festival; per Hoyoyo.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!