Xiula, primera confirmació del VII Formigues Festival

Xula-rap

Com l’aigua. Així flueix ja la setena edició de Formigues Festival, que tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig en el Recinte Villacamp de Benicàssim. I quan diem que flueix, és perquè el festival familiar va posar a la venda els primers abonaments a preu reduït, els quals s’han esgotat en molt poc temps. Però no cal desesperar, perquè prompte es llançaran nous.

No és l’única novetat amb la qual Formigues arranca l’any. Com l’aigua també és el lema que marcarà la pròxima edició. I ho farà amb doble significat: d’una banda, una trucada a la conscienciació i responsabilitat que tots i totes tenim a l’hora de preservar els nostres mars i oceans; i, d’altra banda, es tracta del títol d’un dels temes més coneguts de Camarón, figura a través de la qual el festival li donarà certa rellevància a gèneres com la rumba i el flamenc.

Més novetats des de Formigues Festival amb el llançament de la primera confirmació, la banda catalana d’animació musical Xiula. Una encertada combinació d’hip-hop, rumba catalana, dubstep i pop-rock a la qual Jan Garrido, Rikki Arjuna, Adrià Heredia i Marc Soto, que són els qui componen Xiula, donen forma a l’espectacle Donem-li una volta al cos, amb el qual realitzen un viatge pel cos humà i les emocions convivint, jugant, ballant i explorant. Si alguna cosa caracteritza a Xiula, que estaran a Benicàssim amb un xou adaptat per a xiquets i xiquetes, és que centren la seua música en el contingut crític i la creació d’una connexió i consciència amb els conflictes socials i l’educació.

III Concurs de Bandes i Solistes Formigues

Una oportunitat perquè xiquets i xiquetes puguen pujar-se a l’escenari de Formigues i gravar un single. És el concurs de bandes i solistes que llança el festival per tercer any consecutiu. Xiquets i xiquetes i joves de 5 a 16 anys ppodrán enviar la seua candidatura entre l’1 i el 15 de febrer (t’ho expliquem en aquest article).

41274717445_7f2f7a182e_o

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!