Bigott, Billy Boom Band i Kids From Mars en un Formigues Festival que fluïx ‘Com l’aigua’

formigues

Indie, punk i rock són els estils de les primeres confirmacions de la sèptima edició de Formigues Festival de Benicàssim. Si les primeres notícies del festival familiar arribaven amb el nom de Xiula, s’afigen tres noves confirmacions al festival familiar, que tindrà lloc l’11 i 12 de maig (recinte VillaCamp) amb Bigott, Kids Forma Mars i Billy Boom Band.

Com l’aigua, és el lema que marcarà esta 7a edició, una crida a la conservació dels nostres mars i oceans i també un homenatge a una de les figures més representatives del flamenc, Camarón de la Isla.

festival

– Bigott.

Un gaudi carregat d’energia contagiosa com la que desprén Bigott, el projecte de Borja Laudo i la de la seua banda formada per Cristian Barros al teclat i guitarra, Clara Carnicer cors i baix i Juan Gracia que marca el ritme a la bateria. Junts crearan aqueix espectacle màgic de toc punk que els ha portat a conéixer i repartir la seua música per mig món. Al Formigues arriben amb dècim, i de moment últim, treball Friendly Monster’s en el qual torna a apostar per temes extremadament breus. Una experiència musical amb melodies apegaloses i cançons directes carregades d’aqueixa vibrant energia que caracteritza al grup.

festival

– Kids from Mars.

Billy Boom Band repeteix en aquesta edició del Formigues 2019. Amb Marcos Cao i Raúl Delgado, cantant i bateria de La sonrisa de Julia, al capdavant Juan Díaz-Terán (guitarra elèctrica), Mario d’Inocencio (baix) i Raúl Gómez (guitarra elèctrica i teclats). Un grup que torna al Formigues per a rememorar les bandes sonores de la infància amb propostes musicalment riques, intel·ligents i divertides, i unir a grans i xicotets perquè compartisquen i gaudisquen a parts iguals.

L’última confirmació d’aquesta tanda arriba des de Mart. El talent dels joves Oskar i Roger de Kids From Mars, completa aquest enèrgic trident. Una parella que malgrat el seu curt recorregut ja acumula tota una legió de fans i escalen posicions en el mercat indie-pop-electrònic, sobre el qual construeixen un so elegant i, malgrat els seus 15 i 16 anys, madur. Milers de reproduccions en el seu primer single, August en tot just uns mesos avalen el seu èxit.

Un festival que ja ha aconseguit vendre més de 800 abonaments i que reunirà públic d’una trentena de ciutats diferents en un ambient de diversió i aprenentatge. Així que corre i no et quedes sense la teua entrada.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!