Dédalo, l’última basa rock del cicle familiar Sentim els Parcs

Dédalo

Música, esport i mediambient es tornen a donar cita a través del cicle d’oci familiar Sentim els Parcs. Una aposta per la dinamització de distints barris de Castelló que al seu torn proposa un pla familiar per als matins de diumenge*.

Sentim els Parcs ja té la programació per als mesos de gener, febrer i març amb un protagonista clar: el rock (en tots els seus vessants) ; amb el propòsit que xiquets i xiquetes puguen practicar i conéixer nous esports, disfrutar d’un concert i conscienciació mediambiental a través de distints tallers.

Programación Sentim els Parcs: enero, febrero y marzo

ScarSoul + Atletisme i Escacs |20 gener*

La primera cita de l’any la tenim el 20 de gener en el Bulevard Vicente Blasco Ibáñez. L’atletisme serà el protagonista, ja que coincidix amb un dels punts de pas de la XXXV Mitjana Marató Ciutat de Castelló. També esport mental amb una sessió d’escacs a càrrec del Club d’Escacs de Castelló, activitats de sensibilització mediambiental i jocs educatius de fusta. L’apartat musical vindrà marcat pel stoner rock de ScarSoul.

Conducta impropia + Rugbi i escacs |3 de febrer*

La cita primera febrer serà en el Parc Botànica Carmen Albert amb el Club de Rugbi de Castelló, que prepararà les activitats esportiva del dia junt amb l’Escola d’Escacs de Castelló. Li seguiran els jocs educatius i, per a acabar, el concert del grup de rock alternatiu Conducta Impropia, presentant el seu últim disc: Asimétrico (2018) .

Grupo

 69 Decibelios + Esgrima |17 de febrer*

La plaça Illes Columbrets acollirà la segona cita de febrer junt amb el Club d’Esgrima Touché de Castelló, seguit d’un taller de conscienciació mediambiental i jocs educatius de fusta. La fúria rock la posarà 69 Decibelios.

69decibelios

Lagarto Spok + Patinatje: 3 de març*

Al març, Sentim els Parcs es trasllada al Casal Jove del Grau de Castelló amb activitats de patinatge i patinet a càrrec del Club World Sport, tallers de sensibilització mediambiental i jocs de fusta. El passador ho posarà el particular contenerock de Lagarto Spok.

sentim els parcs

Dédalo + Esgrima: 17 de març*

Sentim els Parcs es despedix (per ara) el 17 de març en la plaça Comunicacions junt amb el Club d’Esgrima Tarongina, els jocs de JugaFusta i activitats de sensibilització mediambiental. La guinda final, amb el grup d’emo rock Dédalo.

grupo

*Horari: d’11.00 a 13.30; els concerts comencen a les 12.00. Entrada lliure.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!