El cinema es posa còmode en Estepark

Carme Ripolles 31052019 Ocine cines estepark

La cadena Ocine porta fins a Castelló un nou concepte de cinema. Concretament serà en el Centre Comercial i d’Oci Estepark, on, des del 24 de maig, ja es pot gaudir d’aquest complex que té com a prioritat millorar l’experiència dels i les espectadores basant-se en el confort i la tecnologia.

Una dels avantatges que proposa Ocine a Castelló s’ha fet pràcticament viral al moment. Es tracta de les seues sales d’exhibició amb butaques automàtiques que permeten reclinar el respatler, pujar el reposapeus, carregar el mòbil per USB o utilitzar la seua tauleta individual. Una altra de les apostes pel confort es pot veure a simple de vista, i és que les sales compten amb un gran espai entre les diferents files.

També en la imatge, aplicant l’última tecnologia de proyectores làser, la qual cosa millora notablement la qualitat de les pel·lícules projectades. A més, una de les seues sales compta amb so envolupant Dolby Atmos.

La resta de novetats les podem trobar en un espai condicionat per a aniversaris, l’accessibilitat de les sales per a gent amb mobilitat reduïda o en la seua oferta de snacks i begudes. D’altra banda, Ocine també aposta pel cinema en versió original i proposa alguns títols en VOSE els dijous a la vesprada.

Tant la cartellera com la compra d’entrades la pots trobar a través de la seua pàgina web.
Sala de Ocine en Estepark. Foto: Carme Ripollès (ACF).

Sala de Ocine en Estepark. Foto: Carme Ripollès (ACF).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!