‘Mr. Train’ per a despedir l’any en el Principal

mr-train-web

La tardor arriba a Castelló repleta de cultura dirigida als més menuts de la casa. La programació de l’Institut Valencià de Cultura per als mesos d’octubre, novembre i desembre ha tingut molt en compte als xiquets i xiquetes, amb una especial cura de les mesures sanitàries per garantir la seguretat. Exceptuant un taller que es realitzarà en el Espai d’Art Contemporani, la resta d’activitats culturals tindran lloc en el Teatre Principal i en el Auditori i Palau de Congressos. Pots adquirir les entrades per a assistir a les diverses activitats en la web de IVC.

Recordem als lectors i lectores que per a acudir als esdeveniments hauran de fer ús de la màscara, així com respectar el distanciament social amb tots aquells individus que no formen part del seu nucli de convivència. D’igual manera, insistim que desinfectar-se les mans de manera periòdica i evitar tocar superfícies de contacte comuns (poms o baranes) són dues de les moltes pràctiques preventives que han de mantindre’s per a garantir la nostra seguretat sanitària i la del nostre entorn.

ACTIVITATS EN EL AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ

Taller de Música i Apreciació Musical, és una proposta d’Iris Azquinezer en la qual s’ensenyaran els efectes que té la música en els xiquets i xiquetes a nivell conginitivo, motriu, emocional i social. Així mateix, es fomentarà la relació dels progenitors amb els seus fills a través de la música i es proporcionaran eines i jocs per a desenvolupar aquests vincles en la vida quotidiana de la llar.

 • Dia: 17 d’octubre
 • Hora: A les 11:00 (de 3 a 5 anys) i 12:00 (de 0 a 3 anys)
 • Lloc: Sala de Cambra M. Babiloni (Auditori i Palau de Congressos de Castelló)
 • Preu: 4 euros
 • Públic: Familiar
 • Duració: 35 minuts

amb bombo

Amb bombo i platerets és un taller per a famílies que esperen un beu, ja siga adoptiu o gestant. En aquesta activitat, enfocada a futurs pares, s’ensenyarà a utilitzar la música per a afavorir el desenvolupament dels nounats. Cada sessió comptarà amb la presència de la psicòloga Amanda Meliá d’Alba i un breu concert de la soprano Quiteria Muñoz i Úrsula Segarra a l’arpa.

 • Dia: 24 d’octubre, 28 de novembre i 19 de desembre
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala A1 (Auditori i Palau de Congressos de Castelló)
 • Preu: 3 euros (individual) i 5 euros (per parella)
 • Público: Futurs pares i mares
 • Idioma: Castellà
 • Duració: 90 minuts

natura

Natura de la companyia Paraules d’Aire és un viatge per les quatre estacions de l’any interpretat per Diana Bernal i Paula Bernabeu. Un espectacle, dirigit per Diana Bernal, en el qual les marionetes i les ombres cobren importància per a evocar la bellesa de la naturalesa.

 • Dia: 31 d’octubre
 • Hora: A les 17:30, 18:10, 18:50 i 19:30
 • Lloc: Magic Box (Auditori i Palau de Congressos de Castelló)
 • Preu: 4 euros
 • Públic: Entre 3 i 7 anys
 • Aforament: Màxim 25 espectadors
 • Duració: 40 minuts

las 4 estaciones

Les 4 estacions… ja no són el que eren és una comèdia musical de la companyia Teatre Che i Moche en la qual la història es vertebra a través de l’obra de Vivaldi. Aquesta funció teatral indueix al públic a reflexionar de forma desenfadada sobre l’actual situació climatològica i té un variat reparteix en el que destaca Fernando Lleida i Elva Trullén.

 • Dia: 21 de novembre
 • Hora: 18:00
 • Lloc: Sala Simfònica (Auditori i Palau de Congressos de Castelló)
 • Preu: 4 euros
 • Públic: A partir de 6 anys
 • Duració: 70 minuts

L’última activitat de l’any del Auditori és Un Po’ Di Fellini de Spanish Brass. Un concert en el qual es recreen els moments més importants del cineasta Fellini a través dels records de Giullieta Masina, esposa i musa del director de cinema italià. En aquesta actuació es realitzarà un repàs de les bandes sonores més característiques de les pel·lícules de Fellini, per la qual cosa la música de Nino Rota tindrà una importància principal.

 • Dia: 13 de desembre
 • Hora: 18:00
 • Lloc: Sala Simfònica (Auditori i Palau de Congressos de Castelló)
 • Preu: 4 euros
 • Públic: A partir de 12 anys
 • Duració: 55 minuts

Programació en el Teatre Principal de Castelló

Play de la companyia de ball Aracalanda és un espectacle de dansa dirigit per Enrique Cabrera. Aquest espectacle en el qual, entre altres obres musicals, sonaran composicions de Bach i Txaikovski, compta amb els següents ballarins i ballarines: Jorge Brea Salgueiro, Rachel de la Plaça Húmera, Jonatan de Luis Mazagatos, Elena García Sánchez i Jimena Trueba Toca.

 • Dia: 24 d’octubre
 • Hora: 18:00
 • Lloc: Teatre Principal de Castelló
 • Preu: 4 euros
 • Públic: A partir de 4 anys
 • Duració: 55 minuts

erase una vez

Erase una vegada Depedro és un espectacle musical en el qual Jairo Zavala ens relatarà la història d’un músic que, acompanyat de la seua guitarra, emprén un viatge meravellós i fantàstic per deserts, selves, i núvols fins a arribar a les estavella per a trobar el color.

 • Dia: 15 de novembre
 • Hora: 18:00
 • Lloc: Teatre Principal de Castelló
 • Preu: 4 euros
 • Públic: Apropiat per a totes les edats
 • Duració: 75 minuts

mr train

Mr. Train és una funció de marionetes de Trurukitrek Puppet Company i dirigit per Josep Piris en la qual es narra la història d’un gos vagabund i un vell solitari. Aquest espectacle, inspirat en Il cane blu del poeta Tonino Guerra, manca de paraules i està ambientat en una estació de tren desèrtica.

 • Dia: 27 de desembre
 • Hora: 18:00
 • Lloc: Teatre Principal de Castelló
 • Preu: 4 euros
 • Públic: A partir de 6 anys
 • Aforament: 200 espectadors
 • Duració: 50 minuts

La programació tardorenca del teatre acaba amb Yolo, un espectacle de circ a càrrec de la companyia Lucas Escobedo en el qual s’aprofundeix en conceptes contraris com l’esforç i l’abandó, la por i l’atreviment, la derrota i el triomf, l’individualisme i la col·lectivitat.

 • Dia: 29 de desembre
 • Hora: 18:00
 • Lloc: Teatre Principal de Castelló
 • Preu: 4 euros
 • Públic: A partir de 6 anys
 • Duració: 60 minuts

Esdeveniment infantil en l’Espai d’Art Contemporani de Castelló

som colors

Som Colors és un taller d’Irene García-Molina en el qual els més menuts de la casa podran reinterpretar l’obra artística de Daniel Buren mitjançant colors, llums, ratlles i reflexos que transformen la realitat percebuda pels nostres ulls.

 • Dia: 15 de novembre
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Espai D’art Contemporani de Castello
 • Preu: Gratis (inscripció prèvia en eaccva.es o telefonant Al 964 723 540)
 • Público: Entre 6 i 10 anys
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!