Som Family. La música de Billy Boom Band i el teatre d’Insòlits en el Club Nàutic de Castelló

Billy Boom Band

Els cicles de concerts s’han convertit en el pla b als festivals en un estiu en què la pandèmia continua marcant el nostre dia a dia. Aquest tipus de cites també pensen en el públic infantil i familiar en la seua programació amb l’objectiu que puguen disfrutar de la música en directe i espectacles a l’aire lliure. Este és el cas de SOM Festival en el Club Nàutic del Grau de Castelló que s’alia amb l’equip del Formiguer (recent projecte de l’equip de Formigues Festival, una aposta per la realització de diferents esdeveniments culturals per a xiquets i xiquetes amb l’esperit del conegut festival familiar) per a donar forma a SOM Family el divendres 20 d’agost a les 19:30 amb la Billy Boom Band i la companyia Insòlits. Les entrades ja es poden adquirir a través de la pàgina web de SOM Festival a partir de 12 euros.

Es podria dir que la Billy Boom Band són ja habituals per la zona; i ja porten el segell de garantia del Formigues Festival. Aposta segura perquè xiquets i xiquetes disfruten de música en directe de qualitat i es divertisquen amb una proposta feta a mesura. Cançons musicalment riques, intel·ligents i divertides, perfectes perquè els majors també es divertisquen amb el directe de la banda rock.

La jornada de SOM Family es completarà amb Insòlits. Companyia de teatre de carrer que destaca pels seus espectacles visuals, còmics i provocatius. Una proposta diferent que s’adapta a la morfologia del recinte perquè xiquets i xiquetes es divertisquen mentres desperten la seua curiositat. L’objectiu d’Insòlits és acompanyar el públic mentres entra al recinte per al concert de la Billy Boom Band.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!