Aquarama. Els ‘winners’ de l’estiu a Benicàssim

20220622-Aquarama-090 (BajaResolucion)

Podríem dir que l’estiu a Benicàssim és sinònim d’Aquarama. Sinònim de vacances, de diversió, aventures, temps amb família i amics… I sinònim fins i tot de gofres (si has visitat Aquarama saps de què et parlem; i si no ho has fet, pren nota: no deixes escapar els seus gofres). D’escabussar-te a l’aigua (sobretot amb la calor que està portant aquest estiu) fins que se t’arrugue tot el cos. El parc aquàtic de Benicàssim s’ha convertit en un dels plans estrella de cada estiu: la possibilitat de disfrutar d’Aquarama durant tot el dia o sols per la vesprada, la gran varietat d’atraccions o les zones de descans i restauració són alguns dels seus valors afegits. Trobaràs les teues entrades per a Aquarama al millor preu i accés a combinacions i pack si ho fas en aquest enllaç a la seua pàgina web o l’app.

El parc aquàtic és el pla per als winners de l’estiu. I així ho clama el seu lema d’aquest any, dedicat a totes les persones que converteixen Aquarama en l’aventura del seu estiu. Sense importar si vens amb els teus amics o en família, perquè el mapa de les seues atraccions està pensat per a tot el món: des de Chiquilandia per als i les més menudes fins la zona de relax o la piscina d’ones (súper recomanable). També per als winners més atrevits: WOW (el tobogan tubular amb 210 metres de recorregut!), el Salto del Diablo (el tobogan kamikaze més alt i amb major pendent d’Europa) o la llançadora Space-Shot(60 metres d’altura en tan sols 2 segons).

20220622-Aquarama-098 (BajaResolucion)

Pensant en els ‘winners de l’estiu’

Amb l’objectiu de fer més còmoda l’experiència a Aquarama, el parc ofereix la possibilitat d’emprar les polseres cahsless amb les quals poder pagar a les cafeteries i restaurants, casellers i guarda-roba sense necessita de portar efectiu damunt. I no és l’única novetat d’aquest estiu, ja que, segons ha avançat el parc, s’afegiran noves ferramentes tecnològiques.

I si arriba l’hora de dinar? Pots escollir entre els seus restaurants i cafeteries, amb plats i menús que també inclouen opcions per a vegetarians, celíacs i vegans, o portar el teu propi menjar i beguda i gaudir dels serveis complementaris del parc per a poder fer un pícnic còmodament.

A més, el parc aquàtic arredoneix la seua oferta de serveis amb pàrquing gratuït, possibilitat de llogar gandules, guarda-roba o botiga, entre altres.

20220622-Aquarama-049 (BajaResolucion)

Un estiu més, Aquarama aposta pel seu compromís amb la sostenibilitat incorporant nous sistemes de reciclatge i contenidors d’envasos per reduir l’empremta ambiental: “Perquè l’única empremta que deixes aquest estiu siga la dels teus peus mullats a l’eixir de la piscina”, com explica el seu lema.

I és que la qualitat i responsabilitat d’Aquarama han sigut reconegudes als últims anys, sent seleccionat entre els deu millors parcs dels premis Travellers Choice de Tripadvisor en 2021 i guanyant el segell Responsible Tourism de la Secretaria d’Estat de Turisme en 2020 per la seua gestió durant l’estiu de la pandèmia.

Si vols estar al dia de tot el que passa a Aquarama, recorda seguir-los als seus perfils en xarxes socials. A més, en aquesta secció de preguntes freqüents podràs resoldre tots els dubtes que tingues abans de visitar el parc i recorda que les entrades al millor preu sols les trobaràs a la seua pàgina web i app.

20220622-Aquarama-128 (BajaResolucion)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!